Balogh Edina - Privát kiállítás a kertemben

Privát kiállítás a kertemben

KOZMIKUS, ENERGIA ÉS DEKORÁCIÓS FESTMÉNYEK

 

 

Kedves Lakberendezők!

Balogh Edina vagyok, festőművész. Sok szeretettel meghívlak Benneteket a 2022.05.27 – 28-án 10 – 18 óráig, megrendezésre kerülő PRIVÁT KIÁLLÍTÁSOMRA, amelynek helyszíne a saját kertünk lesz, Biatorbágyon.

A festményeimnél törekszem arra, hogy személyes üzeneteket közvetítsek, és szeretném, hogy a kiállítás egy különleges, élmény legyen Számotokra. A kiállításon a festményeimen keresztül nemcsak a lelkembe engedlek be, hanem intim családi terünkbe is.

A szervezés miatt, a részvételi szándékodat kérlek szépen, hogy előre jelezd az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével. 
A pontos címünket, a regisztrációs űrlapon találod majd.

Egy kicsit magamról:

Úgy gondolom, hogy a művészetnek pozitív üzenetet kell közvetítenie, érzelmeket és szépséget kell sugároznia.
Általában azt mondják a festményeimről, hogy árad belőlük az életöröm. Ez nem véletlen. Szeretném, hogy a mai kor művészete a szépségről, a pozitív, építő gondolatokról, a személyességről, és a boldogságról, szóljon! Fontosnak tartom, hogy az a tér, amiben élünk és dolgozunk, inspiráljon, és feltöltsön minket a mindennapokban.

Szeretnélek a festményeimmel hozzásegíteni ahhoz, hogy az általad tervezett otthon tényleg nagyon egyedi legyen, harmóniát árasszon, öröm legyen benne élni, és oda hazatérni.

Szeretettel várlak családias, kötetlen hangulatú kiállításomra a családi házunk kertjében. Láthatod testközelből a festményeimet, és ha kíváncsi vagy a műtermemre, megnézheted azt is, hogyan, milyen körülmények között dolgozom.

Addig is nézz körül a Facebookon, és Instagramon @EdinaBaloghArt néven megtalálsz, vagy a weboldalamon.
Ha bármilyen kérdésed van még, hívj bizalommal.

 

Üdvözlettel:
Balogh Edina

+36 70 6161 697
facebook.com/edinabaloghart
instagram.com/edinabaloghart
www.edinabaloghart.com

 

Balogh Edina - Privát kiállítás a kertemben