Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023.

Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás nyílik a BOK Csarnokban!

A Homeinfonak köszönhetően február utolsó hétvégéjén sem maradunk program nélkül. Ez a három nap ismét a lakberendezésről szól: bútorokkal, lámpákkal és lakástextíliákkal foglalkozó cégek állítják ki újdonságaikat. A nagyközönség és a szakma elsőként itt nyerhet bepillantást az aktuális trendekbe és a résztvevő cégek kínálatába.

A bútorok, a lámpák és az ehhez szorosan kapcsolódó világítástechnika, valamint a textíliák összhangja teremti meg azt a harmóniát, mely a lakást otthonossá, hangulatossá és jellegzetessé teszi. Mindannyian, akik az új lakásuk berendezésének küszöbén állnak, vagy éppen túljutottak egy felújításon, esetleg néhány régi darab cseréjével szeretnék frissíteni, csinosítani otthonukat – ott a helyük a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás látogatói között!

 

Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás

Időpont: 2023. február 24-26.
Helyszín: BOK Csarnok

 

A nagyszabású rendezvény egyben jó alkalmat kínál arra is, hogy az otthonukat berendezni vágyók, a lakberendezők, valamint bútorokat, lámpákat, lakástextileket árusító, forgalmazó cégek egymással közvetlenebb kapcsolatot építsenek. A nagyközönség számára elérhető lesz lakberendezési tanácsadás, illetve a kiállítók is személyre szabottan, az igényeket jobban megismerve kínálják majd termékeiket, szolgáltatásaikat vagy látják el szakmai tanácsokkal az érdeklődőket. Sokan várják a látogatókat akciókkal, a Kiállítás ideje alatt kedvező árakkal, sőt, akár értékes nyereményekkel is!

A résztvevő cégek számára a Kiállítás partnertalálkozóként is szolgál, hiszen a nagykereskedők itt mutatják be először a jövő évi trendeket.

Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023.

 

Természetesen a szakmai rendezvények sem maradhatnak el, így a lakberendezők és belsőépítészek számára konferencia, illetve a textilágazat hazai jelenét és jövőjét taglaló kerekasztal beszélgetés is látogatható lesz.

A Kiállítás támogatói: Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ), a Világítástechnikai Társaság (VTT), a Magyar Fa-, és Bútoripari Unió (Fabunio), a Textilipari Műszaki és Tudományos Egyesület (TMTE).

A rendezvény fő támogatója két piacvezető cég: a Daniella Kft. és a Szintetika Kft.

 

A részletes program, valamint a kiállító cégek listája az esemény weboldalán olvasható: