Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - 2023

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - 2023

Kedves Tagjaink!

 

Az idei első szakmai rendezvényünk a HOMEINFO médiapartnerünkkel karöltve, a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás.

Helyszín: BOK Csarnok
Időpont: 2023. január 27-29.

Programjaink:

  • Tervezői tanácsadás: Mindhárom napon a LOSZ tervezői tanácsadással várják az érdeklődőket, melyre regisztráció alapján érkeznek a tervezőkhöz a látogatók.
  • LOSZ Konferencia – Dizájn és technológia összhangja a fürdőszobák világában: Pénteki napon délelőtt az eddigi évekhez hasonlóan mini konferenciát szervezünk a színpadon, melynek programját és az előadókat ITT lehet megtekinteni.
  • Master Class – Tubądzin Akadémia: A konferencia után izgalmas Tubądzin workshop várja a tervezőket, ahol a design, a termékek, a tér és környezet kultúrája mellett új tervezőszoftverrel is megismerkedhetnek a résztvevők.
  • Díjátadó: A kiállítás után az Év Fürdőszobai Moodboardja 2023. pályázat ünnepélyes, zártkörű díjátadója veszi kezdetét.

Nagyon készülünk, hogy tartalmas és hasznos információkkal szolgáljunk és ismét érdekes, különleges projekteket mutatnak majd be a meghívott előadóink.

Már most írjátok be a naptárba az időpontot, és hamarosan érkezünk a pontos programmal!

 

Ács Erzsébet
LOSZ elnök

 

A LOSZ szakmai programjain előzetes regisztráció után lehet részt venni!

 


Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás – 2023

 

Immár hagyomány, hogy január utolsó hétvégéje a fürdőszobáról és az otthoni wellness tér kialakításáról szól. 7000 négyzetméteren ismét elérhető közelségbe kerül több száz, Magyarországon forgalmazott fürdőszobai és wellness termék: prémium szaniterek, hideg- és melegburkolatok, innovatív fürdőszoba megoldások, jakuzzik, medencék és szaunák.

A harmadik alkalommal megrendezett nagyszabású rendezvénnyel nem csupán a téma iránt érdeklődő lakosságot, hanem a szakmát – építészeket, lakberendezőket, kivitelezőket és a szállodaiparban érdekelteket – is megszólítjuk. A cél, ahogy korábban is, közelebb hozni egymáshoz a gyártók képviselőit, a forgalmazókat a lakossági és közületi felhasználókkal, a tervezőkkel és a kivitelezőkkel. Nem csupán a személyes kapcsolatok megerősítésére, hanem párbeszédre, együtt gondolkodásra hívjuk a résztvevőket. A kiállítás három napja tehát ennek megfelelő programsorozatot kínál minden érdeklődőnek.

 

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás 2023

Időpont: 2023. január 27-29.
Helyszín: BOK Csarnok

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - 2023
A fenntarthatóságra, energiatakarékosságra, a fürdőszobai és wellness terek korszerűsítésére fókuszáló szakmai konferenciákra az építész, a szálloda és a lakberendező szakma képviselőit várjuk.

A LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) a kiállítás egyik kiemelt szakmai partnere, kerekasztal beszélgetéseken a kiállítás látogatóit is megszólítja. Ahogy korábban, januárban ismét kihirdetik a lakberendezők számára meghirdetetett, Év fürdőszobája pályázat győztes munkáit.

A közönség számára, előzetes időpontfoglalással érhető el a kiállítás egyik legnépszerűbb programja, az ingyenes lakberendezési tanácsadás.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - 2023

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon a fürdőszoba brandek többségét kész fürdőszobai megoldásokban és enteriőrökben ismerheti meg a közönség, így az érdeklődők nem csupán prospektusok lapozgatásával kaphatnak képet arról, hogyan mutatna álmaik fürdőszobája, otthoni wellness tere.

Nem marad el a Burkolói Workshop sem, mely a rendezvény második napján, január 28-án (szombaton) a közönség és a szakma számára egyaránt látogatható lesz. Itt a legújabb vágási, csiszolási és ragasztási technikákat, a legmodernebb gépeket és szerszámokat, a burkolási segédanyagok használatát mutatják be az érdeklődőknek.

 

Jegyezzük fel a naptárba!
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, 2023. január 27-29, BOK Csarnok