Lakberendezési és pénzügyi tanácsadás a MaxCityben

Lakberendezési és pénzügyi tanácsadás egész márciusban a MaxCityben!

A kormányrendelet értelmében irodánkban a lakberendezési és pénzügyi tanácsadás szünetel. A nyitás után azonban meghosszabbított időtartammal várjuk az érdeklődőket. Pontosabb információért látogasson vissza később a honlapunkra!

Elkészült a MaxCity-ben kialakított új tanácsadó helységünk, ahol március minden napján teljes nyitvatartási időben várjuk azokat, akik a lakástámogatással kapcsolatban, vagy a Homeinfo.hu kuponhetekhez csatlakozva érdeklődnek a lakberendezés iránt!

Ebben a gyönyörű enteriőrben nem csak Lakberendezők Országos Szövetsége lakberendezői, de a CashFlow Holding Zrt. pénzügyi szakemberei is várják az érdeklődőket, hogy segíthessünk!

Március 15.-ig csatlakozz a Homeinfo.hu kedvezménynapokhoz is!

Kuponnal is igénybe vehető a lakberendező + pénzügyi tanácsadó szolgáltatás, amelynek 1 órás díja így csak 9900 Ft!

Miért hoztuk létre ezt a nagyszerű lehetőséget?

A Szövetség így ad gyors választ az állami lakásfelújítási támogatások piaci megjelenésére! Egyre többen kérdeznek minket ezzel kapcsolatban, hiszen a szabályozás rengeteg lehetőséget rejt, de mivel minden egyes megbízó, építtető más és más adottságokkal, célokkal rendelkezik, így nincs is egységes válasz – csakis személyes, egyénre-szabott tanácsadás formájában.

 

Lakberendezési és pénzügyi tanácsadás a MaxCityben