LOSZ Akadémia

LOSZ AKADÉMIA – SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS LAKBERENDEZŐKNEK

 

1. A LOSZ AKADÉMIA CÉLJA:

A LOSZ AKADÉMIA a LOSZ Műhely mellett működő, havi rendszerességű szakmai továbbképzés, mely mind a nagyobb szakmai rendezvényeket, mind pedig a LOSZ Műhely programjait egészíti ki a tervező tagság bevonásával, aktivizálásával.

Ennek keretében olyan programokat szervezünk, melyek lehetővé teszik, hogy a tervezők ismeretei naprakészek legyenek elsősorban a munkájukat érintő műszaki-kivitelezési- és technikai-, technológiai újdonságok kapcsán, másrészt pedig a tervezői munkát érintő gazdasági-, jogi- és menedzsment területek tekintetében.

Kézzelfogható, és a mindennapos szakmai munkában is jól hasznosítható háttértudást kívánunk adni, válogatott előadók közreműködésével, akik vállalják azt, hogy komoly szakmai segítséget nyújtanak a lakberendezőknek a tervezési munka során. Ez egyfajta garancia arra, hogy a legkorszerűbb termékek a lehető legnagyobb hozzáértéssel kerülnek majd betervezésre.

Az Akadémia célja az új tudás megszerzése mellett:
• új, személyes kapcsolatok kialakítása
• folyamatos support tevékenység a cégek részéről a tervezők felé
• katalógusok, tervezői on-line felületek elérésének biztosítása
• gyakorlati példákon keresztül a tervezési/kivitelezési hibák elkerülése

 

2. A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

A LOSZ AKADÉMIA adott témákban „ráépülő” tudást ad, ezért a célcsoportját elsősorban a gyakorló tervezők, ill. a pályakezdő lakberendezők alkotják. A továbbképzésen való részvételhez tehát lakberendező végzettség szükséges. Ennek hiányában a továbbképzés látogatható, de a minősítés nem szerezhető meg.

 

3. A MINŐSÍTÉS

Megszerezhető cím: A LOSZ AKADÉMIA VÉGZETT TERVEZŐJE 2019
(értelemszerűen mindig az adott év)

A minősítés megszerzésének feltételei és módja:
• A tervező egy év alatt minimum 8 alkalommal részt vett a LOSZ AKADÉMIA rendezvényein
• A program napján, az előadás után a résztvevő kitölti az adott témához kapcsolódó tesztet és min. 70%-os eredményt ér el.
A tesztek minősítése: megfelelt / nem felelt meg

A résztvevők adatainak és eredményeinek nyilvántartását a LOSZ vezeti, a résztvevők hozzájárulnak megadott adataik nyilvántartásához és marketing célú felhasználásához.
A LOSZ az adatokat 1 éven át őrzi meg és kezeli.

Aki az adott évben minimum 8 alkalommal részt vesz a programon, és a teszteket helyesen (min. 70%) tölti ki, „A LOSZ AKADÉMIA VÉGZETT TERVEZŐJE” tanúsítványt kap.

A LOSZ által kiadott tanúsítvány a kiadás dátumától számított 2 évig érvényes.

 

4. REGISZTRÁCIÓ ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ

A LOSZ AKADÉMIÁN való részvételhez regisztrálni kell. A regisztrációt követően mindenki kap egy automatikus levelet, ami alapján átutalhatja a részvételi díjat. A résztvevő az utalást követően számlaközponton keresztül kapja meg elektronikus számláját.

A képzési nap után mindenki, aki részt vett a programon, kap egy linket az általa megadott e-mail címre, melyen keresztül elérheti az előadások anyagát.

 

A részvétel díja:
Tervezők:
LOSZ tagoknak: 3.000.-Ft/alkalom
Nem LOSZ tagoknak: 6.000.-Ft/alkalom

 

Kelt: Budapest, 2019. január


LOSZ Akadémia