Praktiker premium plusz

 

Spóroljon időt!
Spóroljon pénzt!
Takarítson meg energiát!
Minden építkezés és felújítás egyedi igények szerint történik, mi azon vagyunk, hogy minden felmerülő igényre megtaláljuk a legjobb megoldást.
Építkezésre, felújításra készül?

 

Rendszeresen vásárol nagy tételben vállalkozásra számára? Professzionális vásárlási tanácsunkat Ön is igénybe veheti, mely számos előnnyel és kedvezménnyel jár.
Ez a program kiemelt ügyfeleink számára olyan előnyöket jelent, mint a speciális árajánlatok, a különlegesen kedvező fizetési feltételek, a személyre szabott egyedi ajánlatok és kínálat, ráadásul személyes kapcsolattartó gondoskodik arról, hogy az árubeszerzés üteme is igazodjon az igényeihez.

 

Kiknek ajánljuk?
A Praktiker Premium Plusz kiemelten hasznos lehet építési vállalkozók, a szolgáltató ipar vagy a vendéglátás szereplői számára, valamint közintézmények beruházásai esetében is jelentős előnyökkel jár.

 

Kedvező áron, gyorsan, rugalmasan
Nálunk Ön szabja meg, mikor érkezzenek meg a megrendelt alapanyagok, akár több ütemben is, sérülésmentesen és gyorsan, így beruházásainál sok időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

 

Teljes körű szolgáltatás, a tervezéstől a vásárláson át az áru kézhezvételéig
Az igények előzetes egyeztetésétől kezdve egészen a megvalósításig figyelemmel kísérjük a folyamatot, hogy minden gördülékenyen és gyorsan haladjon.

 

Egyedi fizetési feltételek
Az Önnek legkényelmesebb ütemezés szerint fizetheti ki a termékeinket.

 

Egyedi árképzés
Kollégáink személyre szabott konstrukciót készítenek az Ön számára. Egyedi árajánlatunkat igényei szerint állítjuk össze.

 

Személyes kapcsolat
Egyedülálló megoldásainkat mindig az Ön elképzeléseihez igazítjuk. Saját tanácsadójától első kézből kap meg minden információt!

 

 

A Praktiker Premium Plusz programról részletesen itt olvashat:  [button link=”https://www.praktiker.hu/premium-plusz” newwindow=”yes”] részletek[/button]  

 

 

[button link=”https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2019/01/Praktiker-kapcsolattartók.pdf” newwindow=”yes”] A Praktiker kapcsolattartói[/button]