Egy délelőtt a Deborah Lámpastúdiónál - beszámoló

Egy délelőtt a Deborah Lámpastúdiónál - beszámoló

Augusztus végén a Deborah Lámpastúdió látott minket vendégül a LOSZ Műhely keretében, és mint házigazda több céget, és azok termékeit mutatta be számunkra.

Elsőként a Z-Switch kapcsolócsaládot ismerhettük meg, melyek letisztult formaviláguk,LOSZ Műhely kereteik anyaga és színválasztéka és kiváló technikai jellemzőik révén tökéletes megoldást jelenthetnek a projektjeinkbe, ahol a testre szabás és a dizájn fő szempont.

A Loxone okos-otthon vezérlésről hallhattuk a következő előadást, ahol a teljeskörű, intelligens otthonautomatika előnyeiről kaptunk információkat, mely egyszerre kínál biztonságot, energiatakarékosságot és felhasználói kényelmet. A Loxone rendszer olyan, mintha saját számítógépes operációs rendszerünk lenne, ahol mindent személyre szabottá tehetünk a fűtés-hűtéstől kezdve, a világításon át, egészen a szauna és medence tér elektronikusan vezérelt funkciókig.

Majd a Lamelio fali paneleket vizsgálhattuk meg testközelből; azok különböző mintázatát, fa, festett és textil hatású felületeit, melyek könnyen méretre vághatóak, helyezhetőek és nagyszerű dizájn megoldást kínálnak a modern enteriőrökben.

Végül pedig a záró előadás szintén faldekorációról szólt; a Flexi FFP Original kőhatású falipaneljeiről, melyek ötvözik a márvány, kő és cement természetes szépségét a legmodernebb technológiánkkal. A teljes mértékben magyar fejlesztésű óriáslapok letisztult mintájúak, flexibilisek, könnyen kezelhetőek, rakhatóak és szállíthatóak.

Az előadások egy délelőtt alatt nagyon sok és hasznos információval gazdagítottak bennünket, köszönjük a Deborah Lámpastúdiónak a meghívott cégeket, a tervezőknek pedig a részvételt.