LOSZ Műhely a Luminisnál

LOSZ Műhely a Luminisnál

Meghívó

 

Szeretettel meghívunk a Luminis LOSZ Műhely eseményére, amely a sínes világítások témájában tart bemutatóval egybekötött workshopot a tervezők számára.

A sínes világítások rugalmasságuk, sokoldalúságuk vagy éppen átrendezhetőségük miatt nagyon sokféle igényre jelenthetnek megoldást, azonban komplexitásuk révén fontos ismerni tulajdonságaikat, hogy a megfelelőt választhassuk a projektekbe. Workshopunkon az termékalapoktól a megvalósult projektek bemutatásán át a gyakorlati termék összeállításig nézzük át a különböző típusú sínes rendszereket.

LOSZ Műhely

Időpont: 2023. szeptember 27.,- szerda, 10.00-12.00
Helyszín: Luminis showroom
                1116 Budapest Építész utca 26. (a parkolás az utcán ingyenes)
Előadó: Murányi Nóra

Program

 • 09:45-10:00 Regisztráció
 • 10:00-12:00 Bemutató és workshop
  1. Elméleti alapok;
  sínek típusai, előnyei, felhasználási területei, tervezési és kivitelezési tanácsok
  2. Megvalósult projektet;
  ahol a sínes rendszerek tudtak igazán hatékony megoldást nyújtani
  3. Stúdió-látogatás;
  kiscsoportos stúdióbejárás, hasznos alapfogalmak ismertetése és élményszerű bemutatása, mint pl fényerő, színhőmérséklet
  4. Touch & Try;
  megtapogatjuk, összerakjuk, kipróbáljuk, hogyan is működnek a különböző típusú sínes rendszerek, milyen részei vannak és milyen lehetőségeket rejtenek


A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

A rendezvény létszáma limitált, ezért kérjük, hogy a program előtt 48 órával jelezd, ha nem tudsz részt venni a regisztrált eseményen, hogy a várólistán levő kollégák ebben az esetben lehetőséget kapjanak a részvételre, illetve a szervezők is tudjanak kalkulálni a pontos létszámmal.