LOSZ Műhely a Technogym-nél - összefoglaló

LOSZ Műhely a Technogym-nél - összefoglaló

Május 10-én LOSZ Műhelyt tartottunk a Technogym-nél. A Finn Wellness Kft. a Technogym piacvezető prémium olasz fitneszmárka kizárólagos hazai forgalmazója, mely a piacon egyedülálló módon központi szerepbe helyezte a design-t és az exkluzivitást, és világszerte szoros együttműködésben dolgozik belsőépítészekkel, lakberendezőkkel és designerekkel.

LOSZ MűhelyA design esemény résztvevői Cristian Brugnoli (Architecture and Interior Design Director – Technogym, Olaszország) inspiráló előadását hallgathatták meg.

A márkához illően a vendégek nem hétköznapi székeken, hanem a Technogym ikonikus Wellness Ball Active Sitting® labdáin foglaltak helyet, ami egyben szórakoztató beszélgetésindító is volt.

Brugnoli előadásában betekintést nyerhettünk néhány izgalmas Technogym projektbe. Az olaszországi Technogym Capus-tól kezdve a Philippe Starck által tervezett Lily of the Valley hotelen át a Soho House Amsterdamig – mindig szem előtt tartva, hogy áttörje a határokat a fitnesz és a bútorok között.

A Technogym egy “360-lifestyle design” cég, hangsúlyozta Brugnoli, „a wellnessnek minden projekt központi elemének kell lennie. Az emberiség egyik fő problémája, hogy túl keveset mozog.” A trend azonban afelé halad, hogy a fitnesz egyre fontosabbá válik. Míg korábban az edzőtermet a tervezési folyamat végén egy eldugott helyiségbe zsúfolták, addig most már a projekt elején figyelembe veszik a fitnessz & wellness-szobát, és a projekt többi szempontjával egyenrangúan fontos. Ezt láthatjuk akkor is, ha megnézzük a szállodai edzőtermeket, amelyek egyre nagyobb jelentőséget kapnak, és az alagsorból kiemelkedőbb helyre, például a legfelső emeletre kerülnek.

A Technogym belsőépítészi szolgáltatást is kínál. Kulcsfontosságú információkat, irányelveket és tervezési támogatást nyújt a tervezőknek, kezdve a világítástól, az alaprajzokon keresztül egészen a végső renderekig. Emellett a 3D modellek is elérhetők az erre a dedikált tervezői oldalon. Aki ide regisztrálni szeretne, keresse meg a Finn Wellness Kft.-t.

Köszönjük a meghívást és az inspiráló előadást!


For the english version click here: coralode.com/en/blog/technogym-workshop


Technogym

Szöveg:

Lode Cora
lakberendező

Lode Cora
Lode Cora