LOSZ Randevú - 2023. június 5.

LOSZ Randevú

Kedves Tervező Tagjaink!

 

 

A legutóbbi LOSZ Randevú tematikája iránt nagy volt az érdeklődés és a megjelentek is igen aktívan részt vettek a beszélgetésben. Úgy éreztük azonban jó pár kérdés megválaszolatlan maradt, ezért folytatjuk az előző Randevú gondolatmenetét és ismét a munkánkról lesz szó; annak szervezéséről, ügyfélkezelésről, a tervezési munka optimalizálásáról, a projekt menedzsmentről, és egyéb fontos kérdésekről. Ismét egymás között!

LOSZ Randevú

Amennyiben érdekel, hogy a kollégák hogyan dolgoznak vagy tanácsot szeretnél kapni egy-egy munkával kapcsolatos problémára, akkor várunk szeretettel a következő LOSZ Randevún.

 

Időpont: 2023. június 5. – hétfő, 15:00 – 17:00
Helyszín: Elektro-Kamleithner bemutató terme, 1095 Bp. Soroksári út 48.

 

Program:

14:45-15:00 – érkezés
15:00-17:00 – beszélgetés a megadott tematikák szerint


A rendezvény zártkörű, csak LOSZ tagok látogathatják!
A rendezvény regisztrációhoz kötött, a regisztrációs linket tagjaink e-mailben kapják meg.

 

A rendezvény létszáma limitált, ezért kérjük, hogy a program előtt 48 órával jelezd, ha nem tudsz részt venni a regisztrált eseményen, hogy a várólistán levő kollégák ebben az esetben lehetőséget kapjanak a részvételre, illetve a szervezők is tudjanak kalkulálni a pontos létszámmal.


Bízunk benne, hogy a LOSZ Randevún sokatokkal találkozunk és mindannyian hasznosan töltjük a délutánt a szakmai tapasztalatok cseréjével, átbeszélésével!

LOSZ Szervező Csapata:

Ferenczi Éva

Ferenczi Éva

Jaksa Szilvia Anita

Jaksa Szilvia Anita

Lode Cora

Lode Cora

Sallak Andrea

Sallak Andrea