Deborah Lámpastúdió – Ha minőség, akkor Eichholtz!

Ha minőség, akkor Eichholtz!

Holland Luxusmárka Budapesten

 

 

Az Eichholtz márka külföldön már sokak által ismert, azonban Magyarországon nemrég óta képviselteti magát. Különleges, egyedi megjelenésű termékein érezhető a különféle korok és kultúrákból merített inspiráció, ami az alapító tulajdonos antik bútorok iránti szeretetéből fakad.

A kifinomult megjelenés mellett a minőségi, nemes anyaghasználat miatt ajánljuk jó szívvel. Mind a lámpák, mind a bútorok tekintetében masszív, hosszútávon kiválóan funkcionáló, ergonómia szempontból is remek termékek kerülnek ki a holland gyárból. Ez nem utolsó sorban fentarthatóság miatt is lényeges, ami egy nagyon aktuális kérdés a tudatos vásárlók, ügyfelek részéről.

Deborah Lámpastúdió – Ha minőség, akkor Eichholtz!

Ha néhány alapanyagot kell kiemelni, akkor a márvány, kristály, fa, bőr, alabástrom az, amit választanék a márka bemutatására. Ezek önmagukban is fókuszpontként működnek formai megjelenésük miatt. Lámpái a finom elegancia jegyében készülnek, vagy meghökkentő amorf formával melyek nagy és impozáns terek megvilágítására is alkalmasak, mert az átlagostól eltérően nagyobb méretben is gyártják. Termékkínálatával ízlésesen és hiánytalanul berendezhető egy lakossági felhasználásra szánt enteriőr (hálószoba, nappali, étkező, terasz, stb.) éppúgy, mint egy vendéglátó egység, (szálloda, étterem, bár, stb.) mert a lámpától kezdve a szőnyegen és dekoráción át a bútorokig kiszolgálja vevőit. Ez segít abban, hogy feleslegesen nagy termékkínálattal ne zavarja össze az ügyfelet, mert könnyen társíthatók a kiválasztott elemek a gyártó saját palettájáról. Klasszikus, modern, ArtDeco, natúr, vagy akár minimál dizájn választása esetén is alkalmazható.


Igényes szolgáltatóként olyan márkákat preferálunk, melyek teljeskörű megoldásokat kínálnak néhány hét szállítási idővel. Ha lehet ajánlani valakit prémium kategóriában, akkor mi az Echholtz gyártót választjuk!

Nálunk lehetőség van időpont foglalásra, amikor kiemelten figyelünk ügyfeleink igényeire. Hiszünk a személyes találkozásban, egyeztetésben, ami különösen hasznos nagy alapterületű bemutatótermünkben, ahol a kiválasztott lámpákat azonnal be is tudjuk mutatni működés közben.

 

Deborah Lámpastúdió