LOSZ Műhely – Mobiladalin, - Jaksa Szilvia Anita összefoglalója

LOSZ Műhely – Mobiladalin, 2023. március 21.- összefoglaló

Egy igen színes és mozgalmas LOSZ Műhely rendezvénynek voltunk részesei március 21-én a Mobiladalin gyönyörű bemutatótermében. A házigazdánk előadása mellett három vendégcéget ismerhettünk meg, továbbá egy kollégánk bemutatkozóját is meghallgathattuk.

A vendéglátó Mobiladalin élénk színű, finom formájú kanapéival és ülőbútoraival valódi felüdülést jelentett a tervezők számára, melyek között két különleges kárpit is helyet kapott. Az egyik a fenntarthatóság és környezetvédelem jegyében pet palackokból készült és gyönyörű, bársonyos felületű luxus kanapén próbálhattuk ki. A másik felület pedig egy kisállat barát textil volt, ami szőr és karmolás álló, melyet tervezőink elhozott kutyái teszteltek, mindenki örömére.

Kollégánk, Tündik Judit, aki a LOSZ Év Lakberendezője 2022 – Otthon pályázat Szakmai Különdíjasa hasznos előadást tartott a vizualizáció és az emóció fontosságáról a lakberendezésben, amely az ügyfelek felé történő kommunikációban is igen fontos.

A továbbiakban pedig a meghívott cégek; a Fűtőfólia, a Dunavox és a Tecnografica ismertették izgalmas termékeiket és szolgáltatásaikat.

A sokszínű meghívottal, a csodálatos környezettel, a kedves kollégákkal és az imádni való kutyusokkal egy igazán kellemes szakmai délután kerekedett.

Köszönjük a Mobiladalinnak a lehetőséget, a meghívott cégeknek a részvételt, az ellátogató tervezőknek pedig az aktív érdeklődést.