Strohm Mofém Zrt. - Strohm Teka 180°-os zuhanyrendszer

Ahol találkozik a higénia és az esztétika: Strohm Teka 180°-os zuhanyrendszer rejtett kézizuhannyal

 

A Strohm Teka legnagyobb újdonsága 2023-ban a Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításon világpremier előtt bemutatásra került 180° zuhanyrendszer rejtett kézizuhannyal. Az idei évtől kapható európai design- termékdíj jelölt, innovatív, szabadalmaztatott formatervezésű zuhanyrendszer, a márciusi ISH kiállításon mutatkozik be először a nemzetközi nagyközönségnek.

A 180°-os zuhanyrendszer a piacon egyedülálló termék, amely egy mágneses rögzítésnek köszönhetően a felszállócsőbe rejti a gégecsövet és a kézizuhanyt, így használaton kívül láthatatlan. A használathoz elegendő 180 fokban elfordítani a felszállócsövet, kivenni a mágnesessel rögzített kézizuhanyt, majd használat után visszatenni és egy könnyed mozdulattal visszacsavarni a zuhanyoszlopot. Kiváló választás azok számára, akik a letisztult, elegáns fürdőszoba képét szeretnék megtartani, de nem szeretnének lemondani a zuhanyzás élményénél sem a fejzuhanyról sem a kézizuhanyról.

Strohm Mofém Zrt. - Strohm Teka 180°-os zuhanyrendszer

Az egyik fő szempont a 180° zuhanyrendszernél az volt, hogy olyan formatervezés valósuljon meg, amely esztétikus, dekoratív, minimalista és funkcionális is egyben. A gégecső elrejtése egy tiszta zuhanyt és kényelmes használatot biztosít, amely esztétikus képet ad a fürdőszobának.

Mindezek mellett a gégecső és a kézizuhany elrejtése segít megakadályozni a cső összecsavarodását, és csökkenti a bőrkontakt és kidörzsölődés veszélyét, így megelőzi a baktériumok és kórokozók elszaporodásának veszélyét bőrünkön. Utóbbi különösen fontos lehet egy szállodában vagy egy nyaralóban, ahol többen is használhatják a családon kívül.

A zuhanyrendszer kapható termosztátos és Dual Control kivitelben, valamint ezek Antibakteriális változatában. Az Antibakteriális zuhanyrendszer a zuhany elzárásakor a csaptelepben, zuhanyoszlopban és fejzuhanyban maradt vizet a rendszerből automatikusan kiüríti egy szabadalmaztatott technológia révén. Mivel a zuhanyban nem marad pangó víz, így a 180° zuhanyrendszer ezen változatával megelőzhető a bőrkárosító baktériumok elszaporodása.

Strohm Mofém Zrt. - Strohm Teka 180°-os zuhanyrendszer