Teka Magyarország Zrt.

Strohm Mofém Zrt.


Céges Tag
Mosonmagyaróvár | Magyarország

 

H-9200 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92.

Bemutatóterem:
H-1138 Budapest, Váci út 140.

Kapcsolattartó:
Szabó Sára
+36 30 2988160
szabo.sara@teka.hu

www.strohm-teka.hu

A Strohm Mofém Zrt. Magyarország piacvezető fényes szerelvények gyártója, a víz és gázfelhasználású golyóscsapok egyik legnagyobb európai előállítója, 2020-ban ünnepelte fennállásának 120. évfordulóját. Ezzel az egyik legnagyobb múltra visszatekintő magyar cég, ami olyan kiváló márkákat tudhat magáénak, mint a Strohm Teka, a MOFÉM és a Teka. Mindhárom márka sok változáson és fejlődésen ment keresztül az évek alatt. 1994 óta a Teka csoport tagjaként mindent megteszünk, hogy a minőséget, a funkcionalitást és a hatékonyságot ötvözzük, ezáltal a legjobb megoldásokat hozzunk el vásárlóink otthonába. Cégcsoportunk több mint 50 országban van jelen világszerte. Fürdőszobai termékeink két saját gyárunkból kerülnek ki, melyből egyik Mosonmagyaróváron található.

Strohm Teka –Inspiring Bathrooms

A fürdőszoba több, mint a napi tisztálkodás elvégzésére szolgáló helyiség, az a hely, ahol az elme, a test és a lélek megtisztulhat és megújulhat nap, mint nap. Ezt szem előtt tartva született meg a Strohm Teka márka, hogy a teljeskörű fürdőszobai megoldások révén mindenki megtalálhassa álmai fürdőszobáját. A Strohm Teka életérzést, akár már Ön is átélheti budapesti bemutatótermünkben.

A Strohm Teka globális megoldásokat kínál a fürdőszobák minden termékkategóriájában: csaptelepek, fürdőszobaszekrények, zuhanykabinok, tükrök, kádak, zuhanytálcák, mosdók, kiegészítők és még olyan kerámia termékek is mint a WC-k és bidék.

Több mint 120 éves tapasztalatunkkal a Strohm Teka-nál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan termékeket tervezzünk, amelyek alkalmazkodnak ügyfeleink különböző életmódjához és élethelyzetéhez, eközben szem előtt tartva márka értékeinket: Támogató, Gondoskodó, Inspiráló.

Mindez összhangban van azzal a küldetésünkkel, hogy a higiéniai megoldásoknál többet nyújtsunk: olyan lehetőséget adjunk, ami a fürdőszobában töltött időt élménnyé varázsolja, ahol a napi tisztálkodási rutint különleges pillanatokként és teljes feltöltődésként élhetjük meg.

2020-ban 300 nm-es bemutatótermet nyitottunk Madridban, Strohm divíziónk globális központjában, 2021-ben pedig Budapesten is megnyitotta kapuit 260 nm-es bemutatótermünk, mely lehetőséget ad partnereink, vevőink, lakberendezők és belsőépítészek számára, hogy élőben megtekinthessék, megérinthessék és akár kipróbálhassák termékeinket. Emellett 7 teljesen berendezett fürdőszobában szerezhet inspirációt ahhoz, hogy a fürdőszobában töltött pillanatok valóban élménnyé váljanak.

Látogasson el bemutatótermünkbe Ön is:
Címünk: 1038 Budapest, Váci út 140.
Nyitvatartási idő: Hétköznapokon 10 és 18 óra között.

MOFÉM – A csaptelepek és szerelvények specialistája

A MOFÉM története 1900-ig vezethető vissza, amikor a gyártás és termékfejlesztés kultúrája elkezdődött. Az idő előrehaladtával formálódott azzá, amit ma sokan MOFÉM-ként ismernek és gyakran ipari Hungaricumként is emlegetnek.

A MOFÉM nem csupán egy magyar márkanév a szerelvénygyártás történetében, hanem mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megvalósulásának neveznek. De nem a múlt dicsfényében akarunk tetszelegni, hanem a ma és a holnap kihívásaira választ adva eljutni abba a jövőbe, amiről mindig is álmodtunk. A MOFÉM mindig több volt, mint egyszerű termékek gyűjteménye vagy szolgáltatások halmaza. A MOFÉM egy igazi legenda, mely az emberekről szól, történeteikről a családról, amelyet Felhasználó, Kivitelező, Forgalmazó és Gyártó együtt alkot már több, mint 120 éve.

Teka – Élmények a konyhában

A konyha az otthon szíve. A Teka-nál olyan beépíthető konyhai készülékeket tervezünk, amelyek segítségével lélekkel töltjük meg a konyhát, hiszen ott történnek az élet igazán fontos pillanatai. Ezért tervezünk és gyártunk olyan berendezéseket, amelyek megoldásokat és valódi innovációt hoznak létre a konyhában, hogy a konyha az otthon szíve és kellemes pillanatok helyszíne lehessen.

A Németországban született védjegyünk minőségre, technológiára és innovációra támaszkodik. A Teka termékek világszerte ismertek megbízhatóságuk, hatékonyságuk és pontosságuk miatt. Ennek köszöngethetően értékesítésünk töretlen, a Teka mosogatókat és berendezéseket 5 kontinens 125 országában értékesítjük. Ma, közel 100 éves múltra visszatekintve, a Teka kimerítően dolgozik, hogy minden terméke számára a legjobb funkciót és dizájnt biztosítsa, hogy minden lépésben kiválóságot érjen el.

STROHM MOFÉM Zrt.

TERMÉKEK

KÉPEK