Teka Magyarország Zrt.

Strohm Mofém Zrt.


Céges Tag
Mosonmagyaróvár | Magyarország

 

H-9200 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92.

Kapcsolattartó:
Juhász Zsolt
+36 30 129 5448
juhaszzs@teka.hu

www.strohm-teka.hu

A Strohm Mofém Zrt. Magyarország piacvezető fényes szerelvények gyártója, a víz és gázfelhasználású golyóscsapok egyik legnagyobb európai előállítója, mely 2020-ban ünnepelte fennállásának 120. évfordulóját. Ezzel az egyik legnagyobb múltra visszatekintő magyar cég, mely olyan kiváló márkákat tudhat magáénak, mint a Strohm Teka, a MOFÉM és a Teka. Mindhárom márka sok változáson és fejlődésen ment keresztül az évek alatt. 1994 óta a Teka csoport tagjaként folyamatosan mindent megteszünk, hogy a minőséget, a használhatóságot és a hatékonyságot ötvözzük, ezzel a legjobb megoldást hozzunk el vásárlóink otthonába. Cégcsoportunk több mint 50 országban van jelen világszerte. Fürdőszobai termékeink két saját gyárunkból kerülnek ki, melyből egyik Mosonmagyaróváron található.

Strohm Teka – Welcome to your comfort zone
A fürdőszoba sokkal több, mint a lakás egy helyisége, a fürdőszoba az elme, a test és a lélek megtisztítására és megújítására szolgál. Ezt szem előtt tartva született meg a Strohm Teka márka, hogy létrejöhessen az a fürdőszoba, ami vásárlóink álmainak leginkább megfelel!

A Strohm Teka márka globális megoldásokat kínál a fürdőszobákban minden termékkategóriájával: csaptelepek, fürdőszobaszekrények, zuhanykabinok, tükrök, kádak, zuhanytálcák, mosdók, kiegészítők és még olyan kerámia termékek is mint a WC-k és bidék.

Több mint 120 éves tapasztalatunkkal a Strohm Teka-nál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy teljeskörű fürdőszobai megoldásokat kínáljunk, úgy, hogy olyan termékeket tervezzünk, amelyek alkalmazkodnak ügyfeleink különböző életmódjához és élethelyzetéhez, eközben pedig mindig hűek vagyunk márkánk értékeihez: támogató, gondoskodó, inspiráló…

Mindez összhangban van azzal a küldetésünkkel, hogy a higiéniai megoldásoknál többet nyújtsunk: integrált élményeket kínálunk, amelyek a napi tisztálkodási rutint különleges pillanatokká varázsolják.

A tavalyi évben 300 nm-es bemutatótermet nyitottunk meg Madridban, Strohm divíziónk globális központjában, idén pedig Budapesten nyílik meg második zászlóhajós bemutatótermünk, mely lehetőséget ad partnereink, vevőink és a lakberendezők számára termékeink közelebbi megismerésére és a fürdőszoba személyre szabására, hogy minden ott töltött pillanatot élménnyé varázsoljunk. Legyen az első látogatók között és ismerje meg a tökéletes komfort zóna fogalmát! (Bővebb információért írjon a marketing@teka.hu e-mail címre)

MOFÉM – A csaptelepek és szerelvények specialistája
A MOFÉM története 1900-ig vezethető vissza, amikor a gyártás és termékfejlesztés kultúrája elkezdődött. Az idő haladtával több változáson keresztül formálódott azzá, amit ma sokan MOFÉM-ként ismernek és gyakran ipari Hungaricumként is nevezik.
A MOFÉM nem csupán egy magyar márkanév a szerelvénygyártás történetében, hanem mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megvalósulásának neveznek. De nem a múlt dicsfényében akarunk tetszelegni, hanem a ma és a holnap kihívásaira választ adva eljutni abba a jövőbe, amiről mindig is álmodtunk. A MOFÉM mindig több volt, mint egyszerű termékek gyűjteménye vagy szolgáltatások halmaza. A MOFÉM egy igazi legenda, mely az emberekről szól, történeteikről a családról, melyet Felhasználó, Kivitelező, Forgalmazó és Gyártó együtt alkot már több mint 120 éve.

Teka – Élmények a konyhában
A konyha az otthon szíve. A Teka-nál olyan beépíthető konyhai készülékeket tervezünk, melyek segítségével lélekkel töltjük meg a konyhát, hiszen ott történnek az élet igazán fontos pillanatai. Ezért tervezünk és gyártunk olyan berendezéseket, amelyek megoldásokat és valódi innovációt hoznak létre a konyhában, hogy a konyha az otthon szíve és kellemes pillanatok helyszínévé váljon.

A Németországban született védjegyünk minőségre, technológiára és innovációra támaszkodik. A Teka termékek világszerte ismertek megbízhatóságuk, hatékonyságuk és pontosságuk miatt. Ennek köszöngethetően értékesítésünk töretlen, a Teka mosogatókat és berendezéseket 5 kontinens 125 országában értékesítjük. Ma, közel 100 éves múltra visszatekintve, a Teka kimerítően dolgozik, hogy minden terméke számára a legjobb funkciót és dizájnt biztosítsa, hogy minden lépésben kiválóságot érjen el.

Teka Magyarország Zrt.

KÉPEK