Lakberendezők Országos Szövetsége

Zselló Katica


Zselló Katica vagyok, enteriőr tervező, kereskedelmi menedzser, a MegszervezemAzOtthonod vállalkozás tulajdonosa.
A munkám során lakberendezek, 3D látványtervezek az ArchLine programmal, és speciális kerámialapokkal foglalkozom.

Építészmérnöknek készültem, közgazdász lettem. A design és az építészet mindig is jelen volt az életemben: 10 évig versenytáncoltam, és 13 éves korom óta szép házak és Szép házak magazin rajongó vagyok.

Folyamatosan képzem magam, kiállítások, vásárok rendszeres résztvevője vagyok, hogy az aktuális trendekkel és újításokkal naprakész legyek. Szívesen indulok építész pályázatokon.
Büszkén hirdetem, hogy LOSZ tag vagyok.

Energikus mivoltom inspirációt ad a stílus kialakításához, imádom a pezsgést, mindent megszervezek. Tapasztalatból tudom, hogy az otthon megtervezése és berendezése egy igazán összetett feladat. Olyan otthont tervezek és rendezünk be csapatommal, ahol a design és a funkció kéz a kézben jár.

Hiszem, hogy mindig van megoldás, és, hogy csapatban minden könnyebb. Csapatommal azon munkálkodunk, hogy az enteriőr funkcionális, ugyanakkor személyre szabott legyen. A design mellett a szakmai tanácsadásra is nagy hangsúlyt helyezünk. Hisszük, hogy ha minden a helyére kerül, nemcsak rend uralkodik, hanem harmónia, megbízhatóság és magasabb életminőség is költözik az élettérbe!

Hiszem azt is, hogy a lakásfelújítás egy személyiség-fejlesztő tréning is egyben: nemcsak az otthont hozzuk jobb és szebb formába, hanem ez a változás az Élet más területein is pozitív változást eredményezhet az ott lakók számára. Törekszünk arra, hogy a lakás stílusa megbízónkat tükrözze, önazonos legyen!

„Az otthonod az önarcképed! Hát szóljon tényleg Rólad! Én megszervezem! Keress bizalommal!”

Zselló Katica