Strohm-Mofém Zrt. - LAVI termékcsalád

LAVI termékcsalád

– a skandináv ihletésű esztétikus formák találkozása

 

A Strohm Teka idei újdonságával már több rendezvényen is találkozhattak a lakberendezők belsőépítészek. Az egyedi formatervezéssel készült LAVI termékcsalád legkülönlegesebb eleme a fa mintázat, amellyel több elemét is ellátták a csaptelepeknek. A skandináv ihletésű tiszta és esztétikus formák találkozásában született meg a funkcionális, letisztult termékcsalád, amely formabontó design megoldásokat hoz a fürdőszobákba.

Strohm-Mofém Zrt. - LAVI termékcsalád

A LAVI a már jól ismert króm bevonat mellett a letisztult Matt fehér, Matt fekete és Amazonas tölgy festett színek kombinációjával teszi kifinomulttá és egyedivé az egyes termékeket, így a természet színeit köszönthetjük ezentúl mindenhol a fürdőszobában.

Strohm-Mofém Zrt. - LAVI termékcsalád

A termékcsaládban csaptelepek széles választéka, köztük álló vagy fali kivitelű mosdó csaptelepek, bidé csaptelepek, zuhany csaptelepek (zuhanyrendszerrel vagy zuhanyszettel), valamint kádtöltő csaptelepek is megtalálhatók. A Lavi kollekció csaptelepei nem csupán designban, funkcióban is rengeteg újdonságot tartalmaznak. A zuhanyrendszer minden típusa, valamint a kádtöltő is beépített tusfürdő tartóval rendelkezik és a hidegház hatás biztosítja, hogy a tusfürdők és a csapteleptest ne forrósodjon fel. Emellett a hagyományos zuhanycsap testébe integrálva van a kézizuhany tartó is, a kádtöltő pedig kinyitható. Az Európában közkedvelt gombbal működtethető csaptelepek kishazánkba is megérkeztek, így a LAVI zuhanyokat már gombbal tudjuk ki és bekapcsolni.

Strohm-Mofém Zrt. - LAVI termékcsalád

A csaptelepek formatervezését követve három különböző fürdőszoba bútor is megszületett Matt fekete – fehér, Matt fehér és Matt fekete-Amazonas tölgy színkombinációkban.

Strohm-Mofém Zrt. - LAVI termékcsalád

Az öntött márvány mosdópulttal elérhető LAVI bútorválasztékából bármelyik színkombináció választható ráhelyezett vagy részben süllyesztett öntött márvány mosdótállal. A fürdőszoba bútor kapható előre fúrtan, vagy a fali kivitelű csaptelepet választóknak furat nélküli kivitelben is.

Strohm-Mofém Zrt. - LAVI termékcsalád

A kollekciót egy egyedi ovális, fehér szegélyes tükör egészíti ki, LED háttérvilágítással, mely akár 90 fokban elfordítva is felhelyezhető, igényeinknek és ízlésünknek megfelelően. Az érintőgombos megoldással ellátott tükör páramentesítő funkcióval is rendelkezik, amely külön gombbal állítható.

Strohm-Mofém Zrt. - LAVI termékcsalád

A LAVI kollekció igazodva a Strohm Teka alapelveihez teljes fürdőszobai palettával rendelkezik, így egy a formavilághoz igazodó kisebb méretű öntöttmárvány kád és a hozzá megálmodott szabadon álló kádtöltő teszi teljessé. A szabadon álló kádtöltő különlegessége a beépített törülközőtartó, amellyel óriási sikert aratott a neves Casa Decor kiállításon Madridban. A megjelenésről készült cikk itt elérhető.

Strohm-Mofém Zrt. - LAVI termékcsalád

A természet érintését tökéletesen tükrözi a Lavi kollekció, amibe a fa hatású elemek mellett valódi fából készült kiegészítő elemeket is becsempészett a tervező, így fából készült a kádkilépő és fürdőkád tálca is. A természet közelsége és az organikus formák még soha nem kerültek ennyire közel a fürdőszobához.

A LAVI kollekció egyes darabjai személyesen megtekinthetők a Strohm Teka budapesti bemutatóteremben.

 

Strohm Mofém Zrt.