Multikomplex Budapest Kft. - Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően!

Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően!

A plazma szűrők egyben erős légtisztítóként is funkcionálnak és képesek eltávolítani a baktériumokat, a vírusokat és számos allergént a konyha levegőjéből, akár 99%-os hatékonysággal.

Javítsa az otthona levegőminőségét!

Legfontosabb tulajdonságok és előnyök:

 • Megszünteti a főzéskor keletkező szag akár 99%-át, ezen kívül a vírusokat, polleneket, baktériumokat és egyéb allergéneket.
 • Nincs szükség karbantartásra.
 • Egyszerű és gyors telepítés, költségek nélkül!
 • Tervezze meg konyháját úgy, ahogyan szeretné! Szinte minden elszívó modellel használható.
 • Spóroljon a fűtési és légkondicionálási költségeken.
 • Garantált német minőség, európai tanúsítványokkal.
 • A plazma szűrők megtisztítják a beltéri levegőt a főzés közben keletkező kellemetlen szagoktól.
  A zsíros, szennyezett levegőt, porrészecskéket, mikroorganizmusokat (penész spórák, poratkák, baktériumok és vírusok), a cigarettafüstöt és a zavaró szagokat molekuláris szerkezetükben semmisíti meg az ionizálási folyamat, melynek következtében széndioxidra (CO2) oxigénre (O) és kis mennyiségű maradék vízre bomlanak.
  Ez kémiai adalékok alkalmazása nélkül zajlik. A folyamat nem szabadít fel ózont és érezhetően javítja a levegő minőségét.

Minden elszívóhoz használható:

Legyen az kürtős, beépíthető, sziget, pultba építhető vagy indukciós főzőlappal kombinált elszívó, minden márkájú és típusú elszívóhoz megtalálja a megfelelő plazma szűrőt. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Könnyű és kompakt. Fedezze fel a plazma szűrők összes változatát, és válassza ki a páraelszívójához illőt!

Multikomplex Budapest Kft. - Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően!

PLAZMA SZŰRŐ – Okos megoldás a konyhai szagok eltávolítására.

A plazma szűrők új vagy már meglévő páraelszívókra is felszerelhetők, így akár egy kisebb teljesítményű páraelszívót is hatékony szűrőrendszerré varázsolhatunk. Nincs több falfúrás! Nem kell az elszívót légtechnikai csőrendszerrel kivezetni a szabadba. Beszerelés után a szűrő automatikusan elindul, amikor a páraelszívót bekapcsolják, és végre tiszta, friss levegő lesz otthonában.

Nincs szűrés, nincs mechanikus szagelszívás, a levegő fizikailag átalakul szennyezett levegőből tiszta levegővé. Csökkenti a betegségek és fertőzések kockázatát.

Évek óta használják az étteremláncok konyháiban és az élelmiszer-feldolgozásban a szagok és a füst eltávolítására, amelyek sokkal sűrűbbek, mint a háztartásokban főzéskor keletkező füst.

A plazma szűrőkben egy elektronikus CPU van a tápegységen belül, amely nagyon alacsony áramerősséggel nagyfeszültségű mezőt hoz létre. A speciális elektródák, az alkalmazáshoz kifejlesztett CPU és tápegység, valamint a csúcstechnológiás szénszűrő kombinációja nagyon hosszú ideig tökéletes szűrést tesz lehetővé. A szénszűrő pórusai évekig szabadok és tiszták maradnak és a szűrő karbantartás nélkül működik legalább a páraelszívó élettartama alatt.

Ha a páraelszívó már beszerelésre került, a páraelszívó gyártójától nincs szükség további jóváhagyásra, mivel a plazma szűrő önállóan, de tökéletes összhangban működik a páraelszívóval, a beépített levegőérzékelőnek köszönhetően automatikusan be- és kikapcsol.

A plazma szűrő a páraelszívó teljes élettartama alatt karbantartás nélkül működik.

Ez egy háztartási páraelszívó élettartamára átváltva napi egy óra használat mellett több mint 54 évet, 2 óra átlagos használat is több mint 27 évet jelent.

A plazma szűrő elektródákat 20 000 órán keresztül tesztelték üzemi állapotban, plazmát generálva. A levegőt disszociáló molekulákkal és oxidáló összetevőkkel hiba nélkül kezelte. Az elektródák rendeltetésszerű működés során szinte elpusztíthatatlanok.

Az utolsó szakaszban lévő szénszűrő minden folyamatnál regenerálódik, tisztán tartja a pórusait, és a páraelszívó teljes élettartama alatt nem kell cserélni.

 

Multikomplex Budapest Kft. - Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően!

TANÚSÍTVÁNYOK:
VDE, IUTA, OLFASENSE, LEIBNIZ plazmakutató és technológiai Intézet, EU megfelelőségi nyilatkozat

 

RONDO sorozat

Az aira RONDO plazma szűrő alkalmas minden olyan páraelszívóhoz ami 120 vagy 150 mm-es kivezetéssel rendelkezik, illetve kürtője minimum 200×200 mm vagy 250×250 mm méretű. A RONDO plazma szűrő háromféle méretben kapható. Minimális súlyával, ideális méreteivel szinte bármilyen kürtővel rendelkező páraelszívóhoz telepíthető. A RONDO plazma szűrőt az elszívó kivezető csonkjára kell szerelni. Könnyen és gyorsan, akár utólag is felszerelhető a már meglévő páraelszívókhoz is. Amint bekapcsolja az elszívót, a beépített elektronikus érzékelő automatikusan bekapcsolja a plazma szűrőt (1 m/sec sebességgel) és azonnal megkezdi a levegő szűrését. Amint kikapcsolja az elszívót, a plazma szűrő is lekapcsol. (0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban).

Multikomplex Budapest Kft. - Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően!

PLANO sorozat

Az aira PLANO plazma szűrő alkalmas sziget, döntött üveges beépített és mennyezeti elszívókhoz is. A többi plazma szűrőhöz hasonlóan a PLANO könnyen és gyorsan, akár utólag is felszerelhető a már meglévő páraelszívókhoz is. A PLANO plazma szűrőt az elszívó kivezető csonkjára kell szerelni. Amint bekapcsolja az elszívót, a beépített elektronikus érzékelő automatikusan bekapcsolja a plazma szűrőt (1 m/sec sebességgel) és azonnal megkezdi a levegő szűrését. Amint kikapcsolja az elszívót, a plazma szűrő is lekapcsol. (0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban).

Multikomplex Budapest Kft. - Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően!

QUADRO sorozat

Az aira QUADRO plazma szűrő alkalmas minden pultba építhető páraelszívóhoz, legyen az akár főzőlappal kombinált is. A QUADRO plazma szűrő kifejezetten ezekhez az elszívókhoz lett kifejlesztve. Alacsony magassága miatt használható a mennyezetbe épített elszívók esetében is. Az aira QUADRO innovatív, és szinte bármilyen pozícióban beszerelhető. A legmagasabb teljesítményt nyújtja minimális helyigény mellett. A QUADRO plazma szűrőt az alsó szekrényben vagy a konyhabútor lábazatában lehet elhelyezni. Amint bekapcsolja az elszívót, a beépített elektronikus érzékelő automatikusan bekapcsolja a plazma szűrőt (1 m/sec sebességgel) és azonnal megkezdi a levegő szűrését. Amint kikapcsolja az elszívót, a plazma szűrő is lekapcsol. (0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban).

Multikomplex Budapest Kft. - Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően!

QUADRO L sorozat

Az aira QUADRO L plazma szűrő alkalmas minden pultba építhető páraelszívóhoz, legyen az akár főzőlappal kombinált is. A QUADRO L plazma szűrő kifejezetten ezekhez az elszívókhoz lett kifejlesztve. A legmagasabb teljesítményt nyújtja minimális helyigény mellett. A QUADRO L plazma szűrőt az alsó szekrényben lehet elhelyezni. Amint bekapcsolja az elszívót, a beépített elektronikus érzékelő automatikusan bekapcsolja a plazma szűrőt (1 m/sec sebességgel) és azonnal megkezdi a levegő szűrését. Amint kikapcsolja az elszívót, a plazma szűrő is lekapcsol. (0,5W fogyasztás készenléti üzemmódban)

Multikomplex Budapest Kft. - Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően!

Importőr:

Multikomplex Budapest Kft.
1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.
www.multikomplex.hu
info@multikomplex.hu