Strohm Mofém Zrt. - Különleges formák találkozása

Különleges formák találkozása

A Strohm Teka Formentera termékcsaládja kiváló választás annak, aki szeretné, hogy fürdőszobája tükrözze merész és egyedi személyiségét. A szögletes formák és a lekerekített ívek találkozása finom, elegáns és modern designt kölcsönöz a fürdőszobának. A Formentera széles csaptelep választékának köszönhetően lehetőséget ad saját ízlése szerint megtervezni a fürdőszobát.

Inspirációra tervezve

Kreatív és egyedi személyiségek ihlették ezt a karakteres termékcsaládot, melynek a víz áll a középpontjában. A víz, a visszaverődések és a fény kaszkádjai, valamint a fehér fényessége és formák eredetisége felébresztik érzékeinket. A termékcsalád tagjai több színben is elérhetők, a hagyományos króm szín mellett találkozhat fehér-króm és fekete-króm változatokkal. A Formentera mosdó csaptelepek magasított és normál méretben érhetők el. A hagyományos méretekben is négy típussal találkozhat, így választhat forgókaros, emelőkaros, nyitott cascade vagy zárt cascade típusok közül. A hagyományos csaptelepeken kívül választhat fali mosdócsaptelepet, alsó bekötésű kádtöltő csaptelepet, továbbá termosztátos és falsík alá szerelt modelleket is.

Strohm Mofém Zrt. - Különleges formák találkozása
Érzékek vízesése

A Formentera csaptelepek tervezése során a víz szerepe mellett a dizájn és a műszaki funkciók kerültek előtérbe. Cascade csaptelepek vízesésre emlékeztető kifolyása egyedi élményt kölcsönöz a fürdőszobában. A termékcsaládhoz tartozó kádtöltő, zuhanyrendszer, valamint termosztátos zuhanyrendszerek esetében a szögletes formák nem csupán a megszokott helyeken, a csaptelep és a zuhanyfejek formájában, hanem a felszálló csövön is megfigyelhetőek. A nagy méretű zuhanyfej pedig nem csak alakjával, hanem méreteivel is vonzza a tekinteteket.

Egyszerűség és design

A design az építészet változatos elemeinek egyszerűségén és a környezet szépségén alapszik. A Formentera félnégyzet alakú WC-k és bidék kiváló minőségű kerámiából és tisztítást könnyítő belső kialakítással készülnek. A peremmentes WC és bidé kiváló választás a letisztult, egyszerű formák kedvelőinek, az előbbihez tartozó soft-close-os ülőke pedig kényelmesebbé teszi a használatot.

Strohm Mofém Zrt. - Különleges formák találkozása
Kollekció a teljesség igényében

A termékcsalád kínálatát a kiegészítők teszik teljessé. A kollekcióban találhat akasztókat, törölközőtartókat, WC papír tartót, de akár fürdőszobai üvegpolcot is. A króm és a kerámia ötvözete megjelenik a szappantartó, pohártartó és WC kefe tartó formájában. Emellett több színből álló PVD bevonatú (merész fekete, bársony arany, szelíd rózsaszín, tüzes bronz) kiegészítők is a termékcsaládot gazdagítják, amellyel színesebbé varázsolhatjuk a fürdőszobát. A PVD technológia révén pedig nem kell attól tartani, hogy a design a funkcionalitás rovására megy.

 

Strohm Mofém Zrt.