Strohm - Elegáns zuhanytálcák

Elegáns zuhanytálcák innovatív és korszerű anyagok legmagasabb minőségű ötvözetéből

Napjainkban egyre népszerűbbek az épített zuhanyok, azonban kevesen tudják, hogy manapság kaphatók olyan zuhanytálcák is, amelyek padlóval egysíkba is építhetők, ám csúszásmentes felülettel rendelkeznek.

A Strohm Teka kínálatában található öntött márvány zuhanytálcákban, azonban nem csak a csúszásmentes felület különleges. Az extra lapos zuhanytálcák Spanyolországban készülnek innovatív és korszerű anyagok legmagasabb minőségű ötvözetéből.

Strohm - Elegáns zuhanytálcák

ÖNTÖTT MÁRVÁNY ALAPANYAG

A zuhanytálcák alapanyagát vízálló poliészter gyanta és magas minőségű ásványi (dolomit) őrlemény keveréke adja. Az alapanyag színe a tálca felületén és a belsejében megegyezik, így nem színezett, hanem anyagában színes tálcáról van szó.

POLÍROZOTT ROZSDAMENTES ACÉLRÁCSOK

A zuhanytálcák leeresztő rácsai a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készülnek (AISI 316), ami jobban ellenáll a magas hőmérsékletnek és korrozív környezetnek. Ezt az anyagot biztonságosságának és korrózióellenállásának köszönhetően a sebészetben is használják (orvosi acél).

GEL-COAT BEVONAT

A zuhanytálcáknál alkalmazott prémium Gel-Coat bevonat kivételes csúszásmentes felületet biztosít, így a Strohm Teka zuhanytálcák a legbiztonságosabbak közé tartoznak. A speciális réteg UV álló felületet ad és úgynevezett nedvességzáró hatása van, így a zuhanytálca vízzel való érintkezése révén csúszásmentes felületet biztosít. A Gel-Coat bevonatot kiváló víz és időjárás ellenálló tulajdonságai miatt a hajógyártásnál is alkalmazzák.

SZÉLES SZÍN- ÉS MÉRETVÁLASZTÉK:

A mérettáblázat alapján rendkívül széles méret kínálatban elérhető öntött márvány zuhanytálcák nem csupán a megszokott fehér színben kaphatók. A széles színválasztékot és méret kínálatot megtekintheti a Strohm Teka weboldalán.

TANÚSÍTVÁNYI MINIMUM ELŐÍRÁSOKAT TÖBBSZÖRÖSEN MEGHALADÓ TERMÉKTULAJDONSÁGOK

Strohm - Elegáns zuhanytálcák

BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

A Strohm Teka kínálatában 4 típusú zuhanytálca kapható, amelyeket a lefolyók kialakítása és designja mellett, a kapható méretek különböztetik meg. Mindegyik tálcára igazak az eddig leírt tulajdonságok és több színben kaphatók. A különösen lapos zuhanytálcák mindössze 3 cm és 3,5 cm közötti vastagsággal rendelkeznek típustól függően, így a beépítési lehetőségek is szélesebbek.

Strohm - Elegáns zuhanytálcák

Padlóval egy síkba helyezett

Ebben az esetben a zuhanytálca típusától függően a betonban érdemes meghagyni a zuhanytálca vastagságának megfelelő helyet, valamint természetesen a szifon helyét. Kiváló választás azok számára, akik alapvetően épített zuhanyban gondolkodnak, de tartanak a csúszásveszélytől.

Strohm - Elegáns zuhanytálcák

Padlóra helyezett

Mivel kifejezetten lapos zuhanytálcákról esik szó, így a padlóra helyezett is jó választás. A pár centiméter magas zuhanytálca kifejezetten elegáns közeget is mutathat a fürdőszobában, és ennél a beépítési módnál elegendő csupán a szifonnak helyet hagyni.

Strohm - Elegáns zuhanytálcák

Megemelt alapra helyezett

Ezt a megoldást abban az esetben javasolja a márka, ha a beépítés során nem lehetséges a szifon beépítése. Ez esetben egy tömör alapot helyezünk a padlóra, amelyben a szifon is helyet kap és erre kerül rá a zuhanytálca. Mivel tömör anyagú, meglehetősen súlyos zuhanytálcáról van szó, így az alap építése esetén is fontos számolni ezzel.

Strohm - Elegáns zuhanytálcák

A Strohm Teka kínálatában kapható szifonok opcionális kiegészítők, amelyről itt talál bővebb információt.

 

Strohm Mofém Zrt.