Őszi Szakmai Konferencia 2022 - képes összefoglaló

Inspiráló intelligencia - Tervezés felsőfokon

Őszi Szakmai Konferencia 2022 – képes összefoglaló

 

 

„Kedves szervezők, barátok, kollégák!

 

Hagyományainkhoz hűen az idei évben is az Öbölházban gyűltünk össze a sokunk által már nagyon várt és régóta kedvelt rendezvényen.
A meghívón nagy betűkkel állt két szó.
INSPIRÁLÓ INTELLIGENCIA

Két sarokkő szavakban kifejezve… inspiráció, ami az érzelmek előtérbe kerülése, ihlet, sugallat, az a fokozott aktivitási készség, amihez kapcsolódik az intelligencia, ami a logika, tanulás, megértés, tervezés, a megoldások képessége, melyek nélkül nem tudnánk jól végezni a munkánkat, ami ilyen módon a szakmánk két elengedhetetlen elemét jelenti.

Mit kaptunk?

Két sarokkövet szavakban és képekben kibontva. Előadások, amelyek ezúttal is kinyitották azokat a kapukat a tervezők előtt, amin keresztül betekinthettek a legérdekesebb újítások, innovációk, termékek, tervezések területére.

Két sarokkövet szavakban, képekben és tárgyakban kifejezve. Kiállítás, ahol minden megnézhető, megfogható, tapintható, elindítható, be- és kikapcsolható, mozgatható, lapozható… ahol a tapasztalás nem csak lehetőség volt, hanem mindenki számára a megvalósult kézzelfogható valósággá válhatott.

Két sarokkövet szavakban, érzelmekben, történetekben elmesélve. Kerekasztal beszélgetés egy órában, amikor a tapasztalatok, különleges élethelyzetek, hitvallások, álláspontok, fantasztikus sztorikban ölthettek testet, véleményazonosságok és véleményütköztetések egy jó nagy adag humorral fűszerezve.

…és természetesen a két sarokkövön túl ott voltak még az érzelmeink, a viszontlátások, a találkozások, a felfedezések, a jó társaság, a finom ételek, italok, a beszélgetések és persze a nagy ölelések is… de még a jó buli sem maradhatott ki, hiszen az Elektro-Kamleithner after partyján záródott az egész napos rendezvény.

…és ha megengeditek, akkor az én érzelmeimet sem hagynám ki. Öröm volt látni az ismerősökön kívül a sok-sok új kollégát, öröm volt átélni, hogy az idén először a „belépési pont”-ként is működő regisztrációs pultnál annyi új felvételi kérelmet töltöttek ki néhány óra leforgása alatt a szövetségbe belépni kívánók, hogy volt akinek már csak az online jelentkezés maradt lehetőségként. Ennél talán még nagyobb öröm volt számomra, hogy sok új tagcég gazdagítja azt a palettát, amiről már oly’ sok éve keverhetjük a szakmánk színeit… természetesen inspirálóan és intelligensen. 🙂 

Köszönet a sok-sok munkáért nektek szervezők, köszönet a precíz, pontos, érdekes információkért az előadóknak, köszönet a felállított standokért, az interaktív lehetőségekért a kiállítóknak és köszönet az egész napos kiszolgálásért, a remek ételekért, italokért a vendéglátóinknak!”

Molnár Judit

LOSZ Őszi Konferencia képekben


     Elektro-Kamleithner after party képekben