Antalis Interior Design Award 2022 - pályázat

Antalis Interior Design Award 2022 - pályázat

A 2019-es Antalis Interior Design Awardon (AIDA) részt vett 29 ország több mint 800 projektjének sikere után az Antalis izgatottan jelenti be a verseny új indulását. Az Antalis, a papírok, a csomagolási megoldások és a vizuális kommunikációs anyagok vezető európai forgalmazója, szeretné ismét bebizonyítani, hogy minden professzionális belsőépítész számára megfelelő partner az ötletek megvalósításában.

Az építészek, belsőépítészek, tervezőügynökségek, tervezőiskolák, nyomdászok és márkatulajdonosok tehetsége abban rejlik, hogy a helyiségeket inspiráló terekké alakítsák az emberek számára, hogy mindennapjaik a magánéletben és a munkahelyen is kellemes környezetben teljen.

Ez az új verseny nagyszerű lehetőség a belsőépítészeti szakemberek számára, hogy bemutassák legjobb projektjeiket és szenvedélyüket egy neves zsűri jutalmazza, majd megjelenjen a szaksajtóban, az Antalis weboldalain és rendezvényein.

12 díj kerül kiosztásra:

 • Már elkészült projektek (Vendéglátási egység: hotel, kávézó, étterem, Irodai környezet, Üzlet vagy bolt egység, Otthon, illetve Nyilvános épület kategóriák): 5 díj
 • Coala Windows Decor anyagok kategória: 1 díj
 • Coala Interior Film anyagok kategória: 1 díj
 • Az Antalis fenntartható vizuális kommunikációs anyagainak használatáért: 1 díj
 • 3D projekt fehér modellezésben: 1 díj
 • Eredeti mintázat, motívum (pattern) díj: 2 díj
 • Közönségszavazat (a verseny dedikált honlapján legtöbb „Like”-ot kapott projekt): 1 díj

A pályaműveket ONLINE kell benyújtani a verseny honlapján: http://www.antalisinteriordesignaward.com

A feltöltött projektek megjelennek a weboldalon, a Galériában egy jóváhagyást követően.

A díjazottakat a nemzetközi sajtóban való médiamegjelenítéssel (Európában 10) jutalmazzák. Megjelenik a közösségi oldalakon, az Antalis honlapján (4 millió látogató/év) és olyan nemzetközi rendezvényeken, amelyeken az Antalis részt vesz.

A díjazottak a 2023. március 31-én Párizs egyik rangos helyén megrendezésre kerülő díjátadó ünnepségre és vacsorára is hivatalosak (repülőjegy + szállodai szoba 2 fő részére).

A 3D kategória győztese további 2000 euró, az Eredeti minta kategória 2 győztese 1000-1000 euró és a Közönségszavazat nyertese 1000 euró készpénznyereményben is részesül!

A verseny 2022. október 1-jétől 2023. január 31-ig tart.
A pályázat leadásának feltétele: az Antalis által forgalmazott bármely termékének legalább egyikét fel kell használni!

Médiapartnerek:

 • Print&media, ELLE Decoration, Interior Business online, Nda, Arcade, Arquitectura Diseno, FORM.

A zsűri neves szakemberekből áll:

 • Hegedűs Andrea (Magyarország): A Hegedűs Andrea Design cég alapítója és művészeti igazgatója, valamint professzor a – Textil- és szövettervező METU-Budapest Metropolitan Egyetemen – Textil mesterképzésen és díjnyertes magyar tervező.
 • Grant Dudson (Egyesült Királyság): Egy díjnyertes kreatív igazgató több, mint tíz éves tapasztalattal, aki boldogul a márkaélmények, események, tértervezés és magával ragadó művészet területén.
 • Rūta Bužinskaitė (Litvánia): Társtulajdonos a Blank Page-nél, belsőépítész, előadó.
 • Corinna Kretschmar-Joehnk (Németország): A JOI-Design Innenarchitekten alapítója és partnere, a BDIA (Német Belsőépítészek Szövetségének) és a Hamburgi Építész Kamara tagja és a Coburgi Egyetem tanára.
 • Laura Pietrusel (Románia): Belsőépítész, a bukaresti Belsőépítészeti Karon végzett promóciós vezetőként, valamint az Antalis Interior Design Award 2019 Bloom Project nyertese.
 • Paweł Brodzik (Lengyelország): Régiós igazgató Németország, Lengyelország, Csehország, Magyarország, Románia, Szlovákia területén, továbbá az ausztráliai Sydneyben végezte MBA tanulmányait. 25 éves tervezési és építőipari tapasztalatával erősségeit a stratégiai tervezés és a folyamatos fejlesztés jelenti, különös tekintettel a csapatmunka elősegítésére az üzlet minden területén.
 • Julien Reibell (Franciaország): Az Altavia Pallas vezérigazgatója, az Ecole sup. design industriel iskolában végezte tanulmányait. Az ALTAVIA PALLAS, az altavia csoport kereskedelmi építészeti irodája a kiskereskedők szolgálatában.
 • Linda Steen (Norvégia): A dán Design School / SFB Copenhagen iskolában szerezte diplomáját. Menedzser és tulajdonos az AS Scenario interiørarkitekter MNIL-nél, mely egy jól ismert oslói építész iroda, amely mindennel foglalkozik, ami a belsőépítészeten, tervezésen és építészeten belül van.
 • Radek Váňa (Csehország): A Faculty of Philosophy at Charles University karán végzett esztétika és kultúratudomány szakot. Szakterülete a tervezés, az építészet és az ingatlanpiac. Az ARCHIZOOM építészeti magazin szerkesztője. Az Internet for Architects (Grada Publishing Jouse 2003), a European Design (MD Publishing, 2009), a Radan Hubička: Works 2005-2012 (2012) című könyvek szerzője, valamint a Houses 77 (Prostor 2008) és a Nuselský Bridge társszerzője (IC ČKAIT, 2014).
 • Bittor Sanchez-Monasterio (Spanyolország): ACCOR HOTELS GLOBAL alelnök. Bittor feladata olyan tervezési stratégiák kidolgozása, amelyek lehetővé teszik, hogy az ACCOR Eco &Midscale szállodái életmódközpontokká váljanak.

A versen hivatalos weboldala a www.antalisinteriordesignaward.com és az Antalis antalis.id Instagram oldala.

Pályázzon és nyerjen!