Év Fürdőszobai Moodboardja 2023. - pályázat

Év Fürdőszobai Moodboardja 2023. - pályázat

Az Év Fürdőszobai Moodboardja 2023 pályázat nyertesei:

Lajti Andrea

Lajti Andrea

I. helyezett

Zselló Katica

Zselló Katica

II. helyezett

Árvai-Komódi Klaudia

III. helyezett


Zsűri különdíj – Tóth Martina

 

Közönségdíj – Szilágyi Dóra

 

 

Év Fürdőszobai Moodboardja 2023. – pályázat

 

Az elmúlt időszakban számos hazai szakmai pályázattal szólítottuk meg a Tervezőket, amelyre mindig rekordszámú pályázati anyag érkezett. Szebbnél, szebb pályamunkák születtek, amely mögött mindig óriási munka húzódott, hogy a műszaki megoldások és a látványtervek elkápráztassák a szakmai zsűrit, a támogató partnereket és a felhasználókat egyaránt.

Sokat ötleteltünk, egyeztettünk, hogy valami más, de kreatív feladatot adjunk a tervezőknek, ami talán kevesebb időráfordítással tud működni, de látványos és informatív képet nyújt mindenkinek.

Nagyon remélem, hogy ez az új pályázat még több tervezőt megmozgat, aki eddig időhiánnyal küszködött, az is szívesen indul, mert ez most valami más lesz!
A pályázati anyagot, amely bármilyen technikával készülhet, egy HOMEINO által fejlesztett új program használatával kell „konszignálni”, amely plusz információval látja el a nagyközönséget, nagy segítség lesz mindez számukra.

Az ünnepélyes díjátadóra a kiállítás nyitónapján kerül sor, ahol maga a díjátadó is különleges eseménye lesz a kiállításnak. A pályázatokat szakmai zsűri értékeli, majd a nagyközönségre bízzuk, hogy eldöntsék szavazataikkal, hogy számukra ki lesz a legjobb.

Várjuk azon cégek támogatását, felajánlását is, akik szívesen részt vesznek, csatlakoznak ehhez a különleges szakmai pályázathoz.
Magam részéről nagyon várom a januárt, mert ez a pályázat első állomása lesz egy sorozatnak és bízom benne, hogy számotokra is érdekes és hívogató lesz ez az új vonal!

Mindenkit arra buzdítok, hogy pályázzon és a következő évet kezdjük egy különleges szakmai kiállítással egybekötött ünnepélyes díjátadóval!

Ács Erzsébet
LOSZ elnöke


ÉV FÜRDŐSZOBAI MOODBOARDJA 2023.

A HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt pályázata

 

 

Pályázat időtartama:
2022. október 3. – 2023. január 8.

Leadási határidő:
2023. január 8. 23:59

 

További információ a pályázatról:
www.homeinfo.hu/ev-furdoszobaja/ vagy a palyazat@homeinfo.hu e-mail címen.
Bármilyen kérdés esetén kérjük írásban tegyétek fel a palyazat@homeinfo.hu email címen, mert azokat a kérdéseket és válaszokat, melyek a pályázók segítségére szolgálnak, feltesszük a Gyakran Ismételt Kérdések közé.


Év Fürdőszobai Moodboardja 2023. - pályázat