Strohm Mofém Zrt. - MOFÉM Multi-Box

MOFÉM Multi-Box

a legegyszerűbb falsík alatti csaptelep csatlakozási rendszer

Manapság egyre közkedveltebbek az olyan zuhanyrendszerek, ahol nem látható a zuhanyoszlop a falsíkon kívül. A könnyebb tisztíthatóság mellett elegáns megoldás, ha egy fürdőszobában olyan rendszer van kiépítve, ahol csak a kezelő elemek vannak a falon kívül. Nagyobb a hely van a felhasználónak, kevesebb a tisztítandó felület és a gyerkőc sem tud belekapaszkodni a zuhanyrúdba. A rendszer kiépítése egy előre megtervezett csőrendszerrel és könnyen szerelhető, magas minőségű zárt egységgel lehetséges, ami magába foglalja a csaptelep házat.

Strohm Mofém Zrt. - MOFÉM Multi-Box

A Magyar Termék Nagydíj-nyertes MOFÉM Multi-Box egy falsík alatti csaptelep csatlakozási rendszer, amely alkalmas a hozzá kifejlesztett keramikus, termosztatikus és elektromos vezérlőegységgel működtetett csaptelep egységek fogadására. Ennek a megoldásnak az előnye, hogy a különböző egységek nagyobb számú standard komponensekből építhetők fel. Az a lehetőség, hogy többféle vezérlés fogadására alkalmas rendszerről van szó, nagyfokú választási szabadságot biztosít a felhasználók számára. Így a fogyasztó a kivitelezés után is bármikor dönthet arról, hogy milyen rendszerrel működő csaptelepet szeretne használni és a későbbiekben akár a cserére is több lehetőség kínálkozik, a fal és a burkolat megbontása nélkül.

Így, akár több év használat után is megváltoztatható a csaptelep és minimális változtatással felújítható a fürdőszoba.

A falszerkezetek eltérő anyaga befolyásolja a beépítési technológiát. Gyakori probléma például téglafalba történő beépítés esetén, hogy a kivéséssel egyenletes falsík nem alakítható ki. További probléma, hogy az eltérő falszerkezetek sok esetben eltérő rögzítési megoldásokat igényeltek. Az új rögzítési és állítási rendszernek köszönhetően a Multi-Box nem csak gyorsan és kevesebb munka ráfordítással építhető be a különféle falszerkezetekbe, hanem igen pontos kivitelezést tesz lehetővé, és egyetlen rögzítési és állítási rendszerrel válik alkalmassá valamennyi falszerkezetben történő beépítésre.

Hogyan egyszerűsíti a Multibox a szerelést?

Vegyen egy fal alatti egységet Multibox egységet, építse be a falsík alá. Csatlakoztassa rá a hideg meleg hálózati vizet és a zuhany vagy kádtöltő kimeneti csőrendszert ledugózva a végét. Helyezze nyomás alá a rendszert. Várjon amíg elkészül a végleges burkolt felület. Válassza ki a falon kívüli kerámiás egységet és a kiegészítőket. Szerelje be a Multiboxba és a fali csatlakozóba és kész is a zuhanyrendszer.

A szerelő barát designnak köszönhetően független állítható önbeálló fülekkel könnyedén lehet akár egyenetlen felülethez rögzíteni. Rögzítés után a 4 db állító csavarral finoman be lehet állítani a homlok felületének a síkját.

Összességében tehát a Multibox egy könnyen beépíthető falsík alatti rendszer, amely megkönnyíti a szerelést és a későbbi cserét, amellett, hogy a falsíkba építhető csaptelep kiválasztásánál is nagyobb szabadságot kínál a választást illetően.

 

Strohm Mofém Zrt.