Strohm Mofém Zrt. - Matt fekete fürdőszobai kollekció a Mofém kínálatában

Matt fekete fürdőszobai kollekció a Mofém kínálatában

Az elmúlt években a fekete szín úgy lopta be magát az otthonokba, hogy manapság elengedhetetlen tényezőjévé vált a lakberendezésnek. Így nem maradhat ki egy korszerű fürdőszoba palettájából sem ez a szín lehetőség. A kor igényeit, figyelemmel kísérve bővült a MOFÉM termékpalettája, hogy a márka a következő 120 évben is a magyar emberek életének elválaszthatatlan része legyen!

Az idei évben bemutatott Mofém Fekete Kollekció, nem más, mint a közkedvelt Zenit csaptelepcsalád festett fekete változatban, valamint a jól ismert Fiesta kiegészítők szintén matt feketében. Manapság egyre divatosabb a fürdőszobákban is a fekete színek választása, így a Mofém fekete csaptelepei és kiegészítői remek választás azoknak, akik a modern színes változatok és a hagyományos formák mellett teszik le a voksukat.

Strohm Mofém Zrt. - Matt fekete fürdőszobai kollekció a Mofém kínálatában

Az új fekete kollekcióban minden csaptelepnél egy-egy kisebb rész fényesen maradt, hogy a fekete és króm tökéletes kombinációjával hozzájáruljon a fürdőszobák eleganciájához. A csaptelepek technikai tartalmukban megegyeznek a króm Zenit csaptelepekkel, két fontos kivétellel.

A leeresztő szeleppel együtt értékesített változatoknál hagyományos leeresztő szelep helyett nyomógombos klikk leeresztőszelep jár a mosdó csaptelepekhez, a kádtöltő és zuhany csaptelepek zuhanyszettje pedig nem a hagyományos spirálos gégecsövet, hanem csavarodásmentes Black design gégecsövet tartalmazza.

Fontos kiemelni, hogy a Zenit családból nem csupán a csaptelepeket, hanem 2 zuhanyrendszert, mégpedig az alsókifolyócsöves és a zuhanycsapteleppel szerelt modelleket is beemeltünk az éjsötét kollekcióba!

A fekete kollekció nem lehet teljes fürdőszobai kiegészítők nélkül! Jó hír, hogy a matt fekete Mofém csaptelepekhez fekete Mofém kiegészítők is választhatók, mégpedig a jól ismert és közkedvelt Fiesta termékcsalád elemei. Így a sötét szín szerelmesei teljessé tehetik a fürdőszobát például fekete szappantartóval és fogkefe tartóval, többféle törülközőtartóval, WC kefe tartóval és egyéb a fürdőszobában elengedhetetlen tartozékkal.

 

Strohm Mofém Zrt.