Teka Magyarország Zrt. - A Strohm - LOSZ Őszi Konferencia 2021

Látni a láthatatlant műszaki innovációk a design nyelvén

Márkák, életérzés és tendenciák az építészetben és az enteriőrökben

Őszi Szakmai Konferencia – 2021


A Strohm

STROHM TEKA

A Teka csoport több mint 100 éve kötelezte el magát csaptelepek gyártása mellett, mára ez a tevékenység Strohm Teka néven vált ismertté.

A Strohm márkát azért alkottuk meg, hogy a fürdőszobának teljesen új megközelítést adjunk; bővítsük funkcióit és magasabb szintre emeljük az otthonokban elfoglalt helyét, személyiséggel töltsük meg, hogy minden vásárló igényének megfeleljen.

A Strohm Teka teljes körű fürdőszobai megoldásokat kínál, olyan termék kategóriákkal, melyek amellett, hogy támogatnak a gondoskodásban, és inspirálnak, felhasználóink életét könnyebbé teszik. Termékpalettánkban a csaptelepek és zuhanyok mellett, zuhanytálcákat, zuhanykabinokat, mosdókat, fürdőszoba bútorokat WC-ket és fürdőszoba kiegészítőket kínálunk.

Célunk, hogy vásárlóink életét, bármely életszakaszukban legyenek is, igényeiknek megfelelően megkönnyítsük. A Strohm Tekánál úgy tekintünk a fürdőszobára, mint a gondoskodás és az inspiráció helyszíneire. Éppen ezért legfőbb értékeink: gondoskodni, inspirálni és az életet könnyebbé tenni.

Üdvözöljük az innováció, a dizájn, a gondoskodás, az egészség, a minőség, az élmények, a technológia és mindenek felett a jövő világában.
Üdvözöljük a komfortzónájában.

WELCOME TO YOUR COMFORT ZONE

Teka Magyarország Zrt.


Teka Magyarország Zrt.

Kapcsolattartó:

Feltöltés alatt…