LOSZ Randevú - 2023. február 23.- összefoglaló

LOSZ Randevú - 2023. február 23.- összefoglaló

Az Elektro Kamleithner új, kellemes hangulatú, indusztriális bemutatótermében (EK Loft, Budapest Soroksári út 48.) került megrendezésre az idei év első LOSZ Randevú, ahol előzetes regisztráció után vehettek részt Szövetségünk tervező tagjai.
Legtöbben otthonosan mozogtunk a térben, hiszen a LOSZ karácsonyi ünnepi partijának is ez a helyszín adott otthont.

LOSZ Randevú - 2023. február 23.- összefoglaló
Az Archline XP program használata kapcsán felmerülő kérdéseinket, nehézségeinket oszthattuk meg egymással a két órás, kötetlen összejövetel alkalmával. Nagy segítséget jelentett ezek megoldásában Ferenczi Éva jelenléte és azonnal bemutatott megoldási javaslatai, amit kivetítőn követhettünk nyomon.
Az érintett témák többek között a háttérképek beillesztésére és renderelésére, panorámák használatára, burkolatok elhelyezésére, objektumok letöltésének és testreszabásának fortélyaira, textúrák beszerzésére, renderek beállítására vonatkoztak.
Külön öröm volt, hogy olyan gyakorlott szakemberektől is kaptunk jó tanácsokat, mint Sallak Andrea, aki hasznos trükköket osztott meg velünk az Archline használatához.

LOSZ Randevú - 2023. február 23.- összefoglaló

Végül pedig sok hozzászólás érkezett a lakberendező szakmánkban felmerülő nehézségekről. Így máris körvonalazódni látszott egy következő LOSZ Műhely tematikája!

Házigazdáink, az Elektro-Kammleithner munkatársai búcsúzóul újfent biztattak minket, hogy keressük őket bátran és engedjük, hogy segítségünkre legyenek az elektromos tervezés első lépéseitől egészen azok megvalósulásig.

LOSZ Randevú

Szöveg:

T. Nagy Kersztin
lakberendező

T. Nagy Kersztin
Nagy Kersztin