Hansgrohe Aqua Days 2022

Hansgrohe Aqua Days 2022

Május 10-én kezdődik az idei Hansgrohe Aqua Days!

 

Kíváncsi a legmodernebb szaniteripari technológiákra? Érdeklik a területen belüli fenntartható megoldások? Akkor legyen ott az AXOR és a hansgrohe szakértői által vezetett online eseményen, amely során a nyilvánosság számára elsőként mutatják be a két márka 2022-es újdonságait.

A hansgrohe szenvedélyesen törekszik arra, hogy kiemelkedő vízélményt biztosítson, ugyanakkor csökkentse a vízfogyasztást – és ez nem csak az utóbbi időszakban van így. Ez olyan dolog, amire a cég az első nap óta szenvedélyesen törekedik.

Csatlakozzon hozzánk a második Aqua Days napokra, és fedezze fel, milyen lépéseket tettünk a fenntarthatóság maximalizálása és az erőforrásaink megőrzése érdekében úgy, hogy a zuhanyzási élmény megmaradjon. Tartson velünk és fedezze fel, hogy tervezési és technológiai innovációink hogyan játszanak nagy szerepet e küldetés támogatásában.

Fedezze fel az AXOR legnépszerűbb termékcsaládjainak Matt Fekete változatait, vagy az új, fenntartható AXOR Conscious Shower termékcsaládot, vagy az AXOR Universal Rectangular kiegészítőket. Megismerheti többek között a hansgrohe vadonatúj, víztakarékos Rebris csaptelepsorozatát, és felfedezhet más fenntartható tulajdonságokat is pl. a legmodernebb konyhai vízszűrőrendszert.

Várjuk tehát Önt a 2022. május 10-11-i digitális, angol nyelvű rendezvényünkön.
Az 1. napon 09:00-kor (CET) maga Hans Jürgen Kalmbach, vezérigazgatónk üdvözli majd az esemény résztvevőit, hivatalosan is megnyitva ezzel az eseményt. A 2. napon 16:00-kor kezdünk (CET), amely során bepillantást nyerhet a vállalat 2022-es évébe, megismerheti fenntarthatósági programunkat, valamint izgalmas új termékekkel és funkciókkal találkozhat. Kollégáink élőben fogadják kérdéseiket és igyekeznek válaszolni a kérdésekre chaten keresztül.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. Minden feliratkozó egy egyedi, személyre szóló linket kap majd email-ben, amelyen keresztül követni tudja majd a rendezvényt.

Ne maradjon le, regisztráljon most!

regisztráció

Hansgrohe Aqua Days 2022