Majidi Design

Majidi Design


Céges Tag
Budaörs, Békéscsaba | Magyarország

 

Bemutatótermeink:
– H-2040 Budaörs, Gervay Mihály u. 1. (Fashion Trend Center fszt. 1054-1056)
– H-5600 Békéscsaba, Luther utca 18/1.

+36 30 686 8944
majidikft@gmail.com

facebook.com/majiditapeta

www.majiditapeta.hu

Cégünk a Majidi Kft., 2008-as alapítását követően folyamatos fejlődés mellett mára Magyarországon az egyik vezető tapéta nagykereskedéssé vált.

Családi vállalkozásként gondolunk magunkra, hiszen munkatársainkkal és partnereinkkel egy igazi „nagy családként” működünk együtt. Mindent megteszünk azért, hogy a kiszolgálás igazi élmény legyen mindenki számára.

Bemutatótermeink több mint 200 m2-en mutatják be tapéta kínálatunkat. Minden évben számos termékbemutatót tartunk, hogy minden fontos információt átadhassunk az érdeklődőknek. Ilyenkor nem csak az új trendek kerülnek előtérbe, hanem értékeljük az előző év munkáját is. Minden igény figyelembevétele mellett cégünk a mindenkori aktuális trendeket követve, folyamatosan bővíti választékát.

2008 óta cégünk, a Majidi Kft. növekvő raktárkészletével és gyári beszállítóival azon fáradozunk, hogy a lehető legszélesebb skálán tudjuk támogatni ügyfeleinket.

Fontos számunkra a megbízhatóság, a folyamatos növekedés mind tudásban, anyagismeretben, hogy a családunk minden tagja professzionális képzések mellett segíthesse munkánkat

Cégünk alapelvei: minőségi áru, megfelelő kiszolgálás, gyors szervíz. Mindezek nem érhetőek el, ha nem megfelelő árukészlettel rendelkezünk. Cégünk előnye, hogy a nehéz időben is ki tudta szolgálni minden partnerét.

Az innováció és a design a mi ideálunk, a minőség és a tapasztalat a garancia, a szolgáltatás és az udvariasság a munkánk alapja. A Majidi Kft. számos neves gyár és brand képviselete Magyarország és Európa területén, köztük a Zambaiti Parati, Trussardi, Lamborghini, Elie Saab, Parato, Christiana Masi, Emiliana Parati, Valentin Yudashkin, Holden Decor, KS Wallcoverings, Shinhan Wallcoverings, Skinwall.

Majidi design

TERMÉKEK

KÉPEK