MAESTRO - Kilincsek és titkok az Andrássy úton

Kilincsek és titkok az Andrássy úton

Jöjjön velünk, és kukkantson be a kulisszák mögé egy gyönyörűen felújított Andrássy úti, Ybl Miklós által tervezett bérpalotában!

Miközben bemutatjuk, milyen Maestro kilincseket és tolóajtó-vasalatokat javaslunk használni egy polgári lakás felújítása során, és elhozzuk Önöknek a legfontosabb újdonságokat a kilincsek világából, addig egyúttal be is járjuk az előadásnak helyt adó, amúgy a nagyközönség számára nem publikus, a XIX. század végén épült bérház minden zegét-zugát, a hangulatos pincétől egészen a tetőteraszig.

A háztűznéző során segítségünkre lesz a budapesti bérházak múltjának jeles szakértője, Fonyódi Anita is (Kép-tér Blog). Az ő értő vezetése mellett megelevenedik a ház és a környék története, „életre kelnek” néhai lakói, és segít meglátni az épület rejtett szépségeit is.

Maestro
Időpont: 2023 október 25. – szerda, 12.00-16.30
Helyszín: 1061 Budapest, Andrássy út 36.

Program:

  • 12:00 – 13:00 Ebéd
  • 13:00 – 13:20 Az Andrássy u. 36. bemutatása, története – Fonyódi Anita, Kép-tér Blog
  • 13:25 – 13:55 Felújításnál használt kilincsek, mire figyeljünk?
  • 14:00 – 14:30 Klasszikus kilincsek polgári lakásokba – varietas delectat
  • 14:30 – 15:00 Szünet, séta a tetőteraszra, + érdekességek az épület múltjából
  • 15:10 – 15:40 Trendek, újdonságok a kilincsek világában
  • 15:45 – 16:15 Tolóajtók és tapétaajtók a felújításoknál, Scrigno újdonságok
  • 16:20 – 16:30 Kvízjáték nyereményekkel a nap során elhangzott információk alapján

A program elején egy nagyon finom, olaszos meleg ebéddel várjuk. Az első osztályú ételekről a VINOX profi csapata gondoskodik. A prosecco, az Aperol Spritz, az üdítők és a kávé már csak ráadás. Javasoljuk, hogy lehetőleg érkezzen tömegközlekedéssel!

Érdemes lesz a szakmai részre is figyelni, mert a program végén egy vidám kvízjátékra invitáljuk, amin értékes díjakat lehet nyerni.

Ha rendezvényünk felkeltette érdeklődését, kérjük, regisztráljon!

 

Szeretettel várjuk!

MAESTRO csapata


TELTHÁZAS RENDEZVÉNY!

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

A rendezvény létszáma limitált, ezért kérjük, hogy a program előtt 48 órával jelezd, ha nem tudsz részt venni a regisztrált eseményen, hogy a várólistán levő kollégák ebben az esetben lehetőséget kapjanak a részvételre, illetve a szervezők is tudjanak kalkulálni a pontos létszámmal.