Momento Design és partnerei - tavaszi programsorozat

Momento Design és partnerei - tavaszi programsorozat

Kedves Tervező partnerünk!

 

Szeretettel meghívunk a Momento Design tavaszi programsorozatának következő eseményeire!

A megszokott nyílt-nap koncepciónk mellett fontosnak tartjuk, hogy gyártóink a legújabb termékeik bemutatásával párhuzamosan olyan praktikus, technikai vagy akár a minőség melletti érvelési részleteket is megosszanak velünk, amelyek már a tervezés során is fontosak lehetnek számodra. Ezek segítségével nem csak divatos, szemkápráztatóan szép tereket tervezhetsz, de biztos lehetsz benne, hogy azok technikailag is előremutatóak lesznek! A magyar képviseletek mellett nemzetközi előadók is ellátogatnak az eseményekre, akiktől első kézből értesülhetsz a legfrissebb szakmai információkról.

Tekintettel az események közvetlen jellegére, a résztvevők száma korlátozott, ezért kérjük regisztrálj a mellékeltben található linken, vagy itt:

2022. április 21., csütörtök
2022. május 5., csütörtök
2022. május 26., csütörtök

És miért érdemes regisztrálni? Mert a mindhárom eseményen résztvevők között valakinek egy különleges bemutatkozási lehetőséget biztosító, online marketinggel támogatott megjelenést is felajánlunk! Mert biztosíthatod helyed a rendezvényen és mert a saját szakmai fejlődésed mellett olyan praktikus válaszokat is kaphatsz, amivel elkerülheted, hogy megrendelőid kérdéseikkel zavarba hozzanak!

 

Szeretettel várunk!
Üdvözlettel,
a Momento Design csapata

Momento Design Kft.
1036 Budapest, Perc utca 8
www.momentodesign.hu

 

Momento Design és partnerei - tavaszi programsorozatMomento Design és partnerei - tavaszi programsorozatMomento Design és partnerei - tavaszi programsorozatMomento Design és partnerei - tavaszi programsorozat