Ferenczi Éva - Nőiesen elegáns otthon

Nőiesen elegáns otthon hófehérben, némi púder-pinkkel

A budai 50 m2-es lakás az igazán nőies modern üzletasszony elképzeléseiben kényelmes berendezéssel, finom kiegészítőkkel, kifinomult, kedves megoldásokkal elegáns fehér otthonként élt. Mivel a többféle kedvenc stílus közül egyik mellett dönteni kellett, ebben a lakásban a nőiességet valósítottuk meg: az enteriőr karakterét a fehér árnyalatai és némi púder-pink határozza meg.

A belsőépítészeti lehetőségek és lakberendezési ötletek egyeztetését követően kezdődött a lakásfelújítás, figyelembe véve a lakás adottságait, meglévő nyílászárókat, padlóburkolatokat, anyagokat.

Keskeny díszprofil mögé rejtett LED világítás emeli ki a falfelületeket borító tapéták struktúráját, finom színárnyalatait. Az étkező elrendezése egy nagyméretű fali tükör köré összpontosul, melyet úgy helyeztünk el, hogy a hálószobában található párjával érdekes tükröződéseket láttatnak.

Magasfényű fehér bútorokat választottunk a puha textilek mellé.
Mesterembereket kértünk fel az egyedi bútorok készítésére: asztalos és üveges gyártotta le a fiókos étkező komódot, a meglévő előszoba tükör bőr keretezését, a széles kerettel megálmodott látványos tükröket és a járható gardrób üveg frontját.

Kedvenc darabok a hálószoba különleges, egyedi formájú éjjeliszekrényei és a nappaliban elhelyezett design kisasztal pár. A konyha kialakítása a tulajdonos hölgy elképzelései szerint valósult meg a szigetbe épített kihúzható hűtővel, hangulatában nèmi maszkulin érzéssel.

Az anyagválogatások, a berendezés elrendezése, a közös vásárlások élvezetes hangulatban teltek, és mindennek megtaláltuk a tökéletes helyét. Nagyon izgalmas volt ismét átélni, ahogy egy lakás a régi megoldásokból egyedi, exkluzív kivitelezésű, gyönyörű otthonná változik.

 

Ferenczi Éva
lakberendező