Ferenczi Éva

Ferenczi Éva


LOSZ Év Lakberendező Teamje 2016 – szakmai nyertes csapatának tagja
LOSZ Év Lakberendező Teamje 2018 – szakmai nyertes csapatának tagja

Kreativitásból épülő design

“az igazán jó házak … élményt és örömforrást jelentenek, helye van a dramaturgiának, a humornak is, és az sem baj, ha divatos.”
Robert Gutowski Architects

Az ötlet, ami mindent elindított, eredetileg férjem bátorítására született meg. Az egyedi és átgondolt lakberendezési stílus, amelyet képviselek, hamar elnyerte az ügyfelek elismerését. Különösen törekszem arra, hogy minden projektben maradandó értéket teremtsek, ez pedig lojális ügyfélkört és elismert szakmai hírnevet hozott számomra.

Az elnyert szakmai díjak méltán igazolják az elvégzett munkák minőségét: 2016-ban és 2018-ban Az Év Lakberendezője szakmai különdíjas csapatának tagja lettem.

A szakértelmet, tapasztalataimat az utánpótlás felé is átadom. Felnőttképzésben oktatom a lakberendezést és a 3D látványtervezést. Sőt, a lakberendezők közösségének összekovácsolásában is részt veszek, mint a Lakberendezők Országos Szövetségének társelnöke. Ezáltal új generációk szakmai fejlődéséhez is hozzájárulok, és közben megoszthatom a hivatás iránti szenvedélyem másokkal.

Cégem a Studio Trend Interior egy kétgenerációs családi örökség, ahol tapasztalat és friss szemlélet összefonódik. A kreatív ötletek és innovatív megközelítések révén olyan enteriőröket hozunk létre, amelyek harmóniát és kényelmet sugároznak, miközben esztétikusak és funkcionálisak. A megbízók számára az általunk tervezett terek inspiráló munka- vagy élettérként szolgálnak itthon és külföldön egyaránt.

Ferenczi Éva

MUNKÁK

KÉPEK