Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa

Polgárian elegáns és modern


 

Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa

LOSZ Év Lakberendező Teamje 2018 – szakmai nyertes munkája

Megbízásunk egy 137 m2-es lakás áttervezésére szólt úgy, hogy a lakásból 2 db jól funkcionáló kiadásra szánt elegáns apartmanokat tervezzünk, valamint a felújítás folyamán munkánkkal folyamatosan támogassuk a felújítást, a nem várt helyzeteket közösen oldjuk meg a szakemberekkel.

Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa

A jól funkcionáló terek kialakítása nem volt egyszerű feladat anélkül, hogy ne adjuk fel a lakás nagypolgári tágas jellegét valamint a gépészeti átalakítások korlátozott lehetősége miatt. Helyszűke igényelte azt a megoldásunkat, hogy a hálószobából nyíló fürdőszobát a gardróbszekrényeken keresztül lehessen megközelíteni. 

A nagy lakás udvari hálószobájában egy tolóajtós gardróbszekrény rejti a fürdőszoba bejáratát,
míg a stúdió apartman konyha-gardrób szekrényében van elrejtve a fürdőszoba bejárata.

A megrendelő elfogadta javaslatunkat, hogy a lakások elegáns, nagypolgári stílusa harmonikusan kiegészüljön korunk modern bútoraival, anyaghasználatával, technológiájával. A koncepciónk az volt, hogy minden fal, ajtó, ablak, parketta, gipszdíszítés, lámpák és kisebb kiegészítők a ház építésének korát tükrözze, színben, formában, anyaghasználatban. A bútorok, a fürdőszoba és a konyha kialakítása korunkat és magas minőségű lakberendezési igényeit képviselje.

A „polgárian elegáns-modern” terekben jelen vannak a nemes anyagok, színben és mintázatban is.

Harmonikusan fut végig a lakáson a természetes fa hatás és az akryl lapok selyem fénye. Szinte ékszerként helyezkednek el a fehér falakon a kristálylámpák, amelyek jól harmonizálnak a modern bútorokkal és a régi falakkal.

Ferenczi Éva lakberendező

+36 30 437 6455

www.studiotrend.hu

Istók Zsuzsa lakberendező

+36 20 987 8175

www.istokzsuzsa.hu

Ferenczi Éva és Istók Zsuzsa