A dizájn világából jól ismert Parador nemcsak az egyik legfőbb szereplője a minspatrend-design-nap-2017-05őségi parketták nemzetközi színterének, hanem meghatározó szereplője a hazai padlóburkolati piacnak. A kiemelkedő és egyedi dizájn, valamint a példátlan minőség teszi a német céget világhírűvé. A SpaTrend 2003 óta képviseli a Németországban született melegburkolati márkát.

 

A MAXCity lakberendezési bevásárlóközpontban régi tervünk már a padlóburkolatok maradéktalan bemutatása. Csapatunk sokat dolgozott azon, hogy a SpaTrend Outdoor Design üzlet megfelelő bemutatóteret biztosíthasson a Parador egyedülálló termékeinek. A kívánságunk teljesült, és mára már mind minőségben, mind választék tekintetében az egyik legszebb Parador üzletet tudjuk Önöknek bemutatni, miközben megismerhetik a Parador aktuális trendjeit és újdonságait.

 SpaTrend Csapata

 

SpaTrend Design Nap 2017

 

Meghívó a SpaTrend Design Napra a MAXCity-be

 

 

Kedves Tervezők!

 

 

Szeretettel meghívjuk Önt a SpaTrend Design Napra, ahol a SpaTrend és szakmai partnerei közösen mutatják be a wellness és outdoor design trendeket, a 2017-es évben. Szeretettel várunk minden kedves építészt, belsőépítészt, lakberendezőt, tervezőt, aki szívesen szerez első kézből tudomást az újdonságokról.

 

Időpont és helyszín:
SpaTrend Outdoor Design MAXCity (első emelet)
2017. Január 11. szerda, 9-17h
A délelőtt folyamán a tervezői szakma gyakorlóinak tartanak előadást, a délután folyamán pedig a Junior Art lakberendezési iskola tanulói hallgatják az előadásokat.

 

Programok:
– A SpaTrend bemutatkozása
– Új design trendek a Parador padlóburkolatok terén
– Wellness-design – a Glass zuhany és gőzkabinjainak bemutatója
– Szauna a kertben és a lakásban
– Bemutatkoznak a HotSpring és Caldera masszázsmedencék
– Kerti bútorok minimál és klasszikus stílusban
– Élőben mutatkozik be a Jati&Kebon dizájn kerti bútorok belga gyártója
– Terasz tervezés az ARCHLine segítségével
Xtreme Outdoor – Valódi bőr bútorok kültérben (A gyártó is jelen lesz és érdekes előadást tart)
– Konyha a kertben – bemutatkozik a Broil King és a Kamado Chef

 

Jelentkezés:
A rendezvényre való jelentkezéshez nem kell mást tennie, csak kitölteni az alábbi űrlapot, és a SpaTrend a jelentkezés után visszaigazolást küld Önnek.

A bejelentkezéssel kapcsolatos bővebb információt és felvilágosítást a következő telefonszámon kaphatja:

Csóka Kata     +36 30 237 4579

 

Üzleti lehetőségek:
A SpaTrend termékeinek betervezéséhez és használatához sok-sok különféle segédanyagot biztosít. Az együttműködési lehetőségeiket egy keretrendszerbe foglalták, amelyet a helyszínen személyesen szeretnének ismertetni.

 

 Vegyen részt a SpaTrend Design Napon!

 

Reménykedünk benne, hogy felkeltettük az érdeklődését, és szívesen vesz részt a SpaTrend Design Napon. A SpaTrend a maximumot nyújtja mind a program, mind a vendéglátás tekintetében a rendezvényen, ezért kérjük, érkezési szándékát az alábbi kérdőív kitöltésével jelezze!

 

 

 

 

SZAKMAI BEMUTATÓ BŐR KÜLTÉRBEN?
SpaTrend Design Nap 2017

Hogyan tervezzük meg teraszunkat? Hogyan néz ki egy kültéri konyha? Miért fontos a nappali a kertben? Mik a kültéri életterünk funkciói?

 

Sok kérdésre megkapjuk a választ a SpaTrend szakmai napján.

spatrend-design-nap-2017

A BOXMARK Xtreme Outdoor kollekciója most mutatkozik be először hazánkban.

 

A reddot design díjas kültéri bútorok az eleganciát, a kényelmet, a luxusérzést és az időtállóságot hordozzák magunkban.

 

 

 

 

 

spatrend-design-nap-2017-04