ACO Kereskedelmi Kft.

ACO zuhanyfolyókák

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ACO vízelvezető termékek gyártása terén. Ezek a termékek a ház körüli, illetve a házon belüli vízelvezetési problémákra is biztosítanak megoldásokat. Széles termékportfóliónkba többek között beletartoznak a kültéri vízelvezető folyókák, teraszfolyókák, szikkasztó-rendszerek, pincebevilágító aknák és természetesen a zuhanyfolyókák.

Megrendelői oldalról egyre nagyobb az igény az épített zuhanyok iránt. Ezek nemcsak nagyfokú kényelmet adnak, hanem velük igazán egyedivé tehető a fürdőszoba. A zuhanyzók lelke a zuhanyfolyóka, amely biztosítja a víz akadálymentes elfolyását. A műszaki tartalom mellett fontos szerephez jut az esztétika is. A folyókák felső részeiből számos változat elérhető, amelyekből az ügyfél könnyen ki tudja választani ízlésének és a fürdőszoba stílusának leginkább megfelelő típust.

A pályázat során mi a legújabb zuhanyfolyókánk, a Solid Plusz vagy a legsokoldalúbb termékünk, a Comfort betervezését javasoljuk.
A Solid Plusz megjelenése után nem sokkal két nemzetközi elismerést is kapott, „innovatív termékként” nyűgözte le a 2021-es Red Dot díj szakértői zsűrijét. Ezen kívül megkapta a Plusz X díjat is, ahol „Kiváló minőség”, „Dizájn”, „Könnyű használhatóság”, „Funkcionalitás” és „Ergonómia” kategóriában emelkedett a termék a mezőny fölé. Legfontosabb újdonsága, hogy a folyóka rozsdamentes acélból készült teste méretre vágható.
Kialakításának köszönhetően mindkét termék bárhova beépíthető a zuhanyzón belül. Tehető egyből a fal mellé, amely a lejtés kialakítását egyszerűbbé teszi, de betervezhető a zuhanyzón belül bárhova, akár az ajtóhoz is. A Solid Plusz kétféle rozsdamentes ráccsal kapható. A Comfort zuhanyfolyóka esetében a hagyományos rácsok mellett választható burkolható fedlap is, amivel a folyóka szinte beleolvad a zuhanyzó területébe. Illetve elérhető egy speciális változat, a Comfort Nero, amely fekete színével biztosan markáns pontja lesz a fürdőnek.