Westfalia

Az otthon kényelme, egy zöldebb jövő színvonala

Új építésű, teraszos lakások a Városliget szomszédságában.

Környezettudatos, napfényes élettér közel a belvároshoz, mely lépést tart a jövővel, és évtizedek múlva is korszerű otthon lesz. Üdvözlünk a Westfaliában, ahol a legfejlettebb műszaki minőség találkozik a fenntarthatósággal és a természetes kényelemmel!

Társasházunk a XIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, Lőportárdűlőn épül, és már első pillantásra kiemelkedik: az utcai homlokzatot borító magas minőségű, ragasztott kerámia lapkaburkolat egyedi, modern megjelenést kölcsönöz az épületnek, mely nemcsak kívülről exkluzív. Lakásaink környezetkímélő megoldásokkal, megújuló energiaforrásokat felhasználó, hűtésre és fűtésre valamint a használati melegvíz előállítására hőszivattyúkkal kerülnek kialakításra, így zöld hitel is igényelhető rájuk.

A Westfalia csupa ablak és napfény, minden ingatlanunk rendelkezik terasszal, erkéllyel vagy kertkapcsolattal, a parkosított belső kert pedig igazi városi oázissá alakítja a társasházat. Lakóink kényelmét padlófűtés, teremgarázs, biciklitároló és akár gardróbszoba is szolgálja.

A családias hangulat itt kéz a kézben jár a kiváló infrastruktúrával. A Városliget, a Margitsziget, a Westend, a Lehel téri piac és a 3-as metró egyaránt karnyújtásnyira van, és gyerekekkel is kényelmes az élet: játszótér, bölcsőde, óvoda és több iskola is található a környéken. Az épület 2022 első félévében kerül átadásra.