Novacolor Hungary

Novacolor dekor vakolatok és festékek

A Novacolor Hungary 1,5 éve magyarországon egyedülállóan vállalja a prémium minőségű, olasz festék rendszerek, vakolatok forgalmazását és dekor falak festését, kivitelezését. Új építésű házak modern dekorációját vagy régi épületek renoválását egyaránt.

Az anyacéget 1982-ben alapították Forliban. Világszerte építészeknek, tervezőknek és lakberendezőknek kínál textúrázott effekteket és csiszolt vakolatokat széles választékban beltérre és kültérre. 2021 őszétől kiváló minőségű gyapjú flíz tapétával bővült a kínálat, ami 7 féle mintázattal több színben érhető el.

2009-ben a San Marco Group részévé vált, amely a professzionális építőipar vezető olasz festék- és lakk gyártója, így a csúcskategóriás dekorációs szegmens „csúcsmárkájává” vált. A teljes beolvadás 2021. januárjában zárult le. Beltéri, kültéri falak és padlók makulátlanul sima befedésére szakosodott, matt, fényes és szatén felületű, kiváló minőségű színes festékek gyártásával.

Olaszországban első cégként, világszerte pedig első felsőkategóriás dekor termékeket gyártó cégként érdemelte ki a REDcert2 minősítést. Ebben a rendszerben biomasszából kinyert, megújuló forrásból származó anyagok helyettesítik a fosszilis anyagokat. Mindez újdonság a dekoratív festékek és lakkok gyártásában, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy vásárlási szokásaikat a környezetbarát anyagok javára változtassák meg, a minőség feláldozása nélkül.