MÜÜSKA Design

Az otthon kényelme, egy zöldebb jövő színvonala

A MÜÜSKA Design a kortárs művészet és a lakberendezés szimbiózisával, új szemlélettel, out of box megoldásokkal, tehát a határokat feszegetve mindig valami olyat alkot, ami nem pusztán EGY dolog vagy termék, hanem annál jóval TÖBB. Lényeg a mögöttes koncepció, a játék és a hozzáadott érték. Az aktuális irányzatokra reflektálva, mégis a múltból is merítve rend szerint új kategória születik. A kortárs művészetből design lesz, megvehetővé és gyűjthetővé válik az eredeti formátumától elrugaszkodva.

A MÜÜSKA darabok alap motívumait validált kortárs művészek alkotásai adják, melyek speciális nyomda technológiával előállított anyagokon kerülnek a különleges, egyedi bútorokra vagy kiegészítőkre.

A MÜÜSKA legújabb projektje az NFT párna sorozat, debütáló szériája az első magyar művészeti NFT-t értékesítő Weiler Péterrel kortárs képzőművésszel közös ZERO collection volt, ennek lelőhelye a SNOBELIER.COM luxus webáruház. A következő széria egyelőre titkolt koncepciója még egy csavart rejt, a szintén Weiler Péterrel közös projekt már amolyan incubatorként több művésszel közös kollaborációs sorozat lesz, a hamarosan piacra kerülő NFT Pillow QR collection.

Minden MÜÜSKA darab egy külön sztori, összehangolt csapatmunka, s emellett, egy ilyen termék megvásárlásával részesévé válunk a kortárs művészeti szcénának, a művészeknek fizetett jogdíjak révén pedig pártfogókká is.

Így tehát az elkészült alkotás egyszerre nyújtja birtokosának az önkifejezés élményét és a haladó szellemiség tényét.

A MÜÜSKA gyarapodó művészbázisára építve szívesen dolgozik lakberendezőkkel új irányt és lehetőséget teremtve az egyedi ügyféligények kielégítésére, személyre szabott, különleges enteriőrök megalkotására, melynek keretében a kortárs művészet a lakberendezés szerves részévé válhat. Ezekben az esetekben a bútorok vagy kiegészítők a belsőépítész, lakberendező szakemberrel közös tervezés eredményei.

A MÜÜSKA Design termékek, minta darabok, prototípusok, illetve a készülő NFT Pillow QR collection elérhető darabjai élőben kizárólag a MaxCityben található KARE Budapest üzletében láthatóak és kaphatóak.