A Magyar Formatervezési Tanács érdek- és véleményegyeztetésre szolgáló tanácsadó testület, célja a magyar nemzetgazdaság versenyképességének a formatervezés eszközeivel történő erősítése, a hazai formatervezési kultúra fejlesztése.

 

A Magyar Formatervezési Díj pályázatot, mint a legrangosabb hazai design elismerést, immár 40. alkalommal hirdeti meg a nemzetgazdasági miniszter a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével. A pályázatot termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriákban lehet benyújtani. az elmúlt három évben létrehozott nemzetközi színvonalú magyar innovációk, új termék, szolgáltatások, alkotások megmérettetésén melyen egyaránt várjuk gyártók, tervezők, megrendelők jelentkezését.

 

A Magyar Formatervezési Díjpályázat benyújtásának határideje: 2019. május 6.

 

[button link=”http://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/mfd_2019_felhivas_elektronikus.pdf” color=”black” newwindow=”yes”] Pályázati felhívás és jelentkezési adatlap[/button]

 

[button link=”https://www.facebook.com/magyarformatervezesidij/” color=”black” newwindow=”yes”] Friss hírek és információk[/button]

 

 

A pályázatok eredménye kora ősszel, kiállítás keretében, a Design Hét Budapest rendezvénysorozat kiemelt eseményeként kerül bemutatásra. A díjazottak és kiállítók széleskörű médiaszereplési lehetőséget kapnak.

 

Magyar Formatervezési Tanács

 

 

2019. évi Magyar Formatervezési Díj pályázat