Bi Market Kft - BSH

Exkluzív látogatás a BSH Kft. showroom-jában

Mozgalmas napokat élünk, hiszen a szeptember beköszöntével elkezdődött az őszi rendezvényszezon. Épphogy túl vagyunk a S/ALON Budapest kiállításon, szinte már be is léptünk a LOSZ Konferencia előszobájába, de a két esemény közötti pár nap is tartogatott még egy izgalmas lehetőséget a szakmai tudásunk bővítésére, a háztartási gépek újdonságainak megismerésére.

A LOSZ egyik tagcége, a BI Market Kft., a Bosch és a NEFF márkákat forgalmazó BSH Kft., valamint a LOSZ kitűnő kooperációjának eredményeként valósult meg egy különleges alkalom, ahol vendéglátóink végigkalauzoltak az előbb említett márkák gyönyörű bemutatótermében.

Bi Market Kft - BSH
Bi Market Kft - BSH
Bosch

Először Marosi Mária, a vállalat marketing vezetője tartott egy rövid cégbemutatást, melyből megismerhettük a két Magyarországon forgalmazott márkát, illetve a hozzájuk kapcsolódó marketing aktivitásokat. Ezt követően interaktívvá vált a program: Nagy Dániel, termékoktató kísért minket végig a showroomban, ahol a konyhai gépektől, a mosás szekción át, a kisgépekig fellelhető a piacon jelenlévő termékpaletta.

Kezdetnek a Bosch Vario Style hűtő 19 féle színben rendelhető előlapjait vettük közelebbről szemügyre. A mágneses elven működő termék könnyű cserélhetőségét is bemutatták, melyet Budai Ildi is kipróbált. Így láthattuk, hogy tényleg gyerekjáték az egész. Szóval az ember akár vehet egyet tavaszra, egyet nyárra, egyet őszre és egy másikat akár karácsonyra is!

Ezután áttértünk a sütés témakörére. Egyre kevésbé lesz könnyű dolgunk, hogy eligazodjunk a különböző extra funkciókkal felszerelt sütők között, mert ha azt mondjuk gőz sütő, sem elég a technológia leírására, mert ebből is több féle létezik. Megismertük a különböző szondák használatát is és az általuk kínált lehetőségeket. Gyakorlatilag ott tartunk, hogy már a sütő mondja meg mit hogyan kell sütni, nekünk csak bele kell tenni az ételt és a többi megy magától.

Majd az indukciós főzőlapok következtek és az ezzel összhangban működő páraelszívók. Sok esetben ugyanis már kommunikál egymással és automatikusan együtt dolgozik ez a két szerkezet a kényelmünk érdekében. Például ha erősebbre kapcsoljuk a főzőlapot, akkor automatikusan az elszívó is nagyobb sebességre vált. Azt hiszem akkor leszünk bajban, ha megbeszélik majd a fejünk fölött, hogy: „Szerinted most mit csinál? Ekkora fokozaton oda fogja égetni! Jajj, mi lesz ebből! Inkább lejjebb kapcsolom magam.” És talán még a sütő vagy az Amazonról automatikusan tablettát rendelő mosogatógép is beleszólna a beszélgetésbe. Számomra bevallom kissé félelmetessé vált már ez a hihetetlen iramú technikai fejlődés és nem szeretném megélni, amikor a mosogatógépem bezavar a konyhába mosogatni, ő pedig leül a TV elé filmet nézni… 🙂

Na, de visszatérve az innovációkhoz, rengeteg olyan valóban hasznos újítás kerül bele a háztartási gépekbe, melyek nagyban megkönnyíthetik az ember mindennapi életét. Persze törvényszerű, hogy vannak és lesznek vakvágányok is, de praktikus vívmányokkal is találkozhatunk bőven. Ilyenek például a szuper gyors vákuumozó fiók és a NEFF sütői esetében a nyitás közben a gép alatt eltűnő ajtók. Ez szűkebb helyeken is jó szolgálatot tehet, ahol kevés a tér a nyitott sütőajtó mögé állni. Illetve így nem fenyeget az a veszély sem, hogy az ember hozzáér és megégeti magát, miközben ki-be teszi a tepsit. Ráadásul a tisztítások alkalmával is sokkal könnyebben hozzáférhető! Nekem ez volt az egyik kedvenc megoldásom a látottak közül.

Főleg, amikor működés közben is megnézhettük, ahogy két különböző gőz technológiával ízletes lazacot sütöttek bennük számunkra. Eközben Iván, a séf elkészítette köretnek a tejszínes, spenótos tésztát és a laktózmentes változatot is. Így az indukciós főzőlappal egybeépített páraelszívót is alaposan szemügyre vettük működés közben felülről, alulról és a szekrényből is!

A végeredmény pedig igazán csodás lett! Így a program végén az ízletes kóstolóval egybekötve a BI Market Kft. képviselői megosztották velünk a lehetséges együttműködés részleteit, a közös munka menetét. Nagyon sok segítséget tudnak nyújtani a lakberendezők számára a termékek kiválasztásában, a logisztikában és a garanciális ügyintézésben is. A vásárolt termékeket a kívánt ideig tárolják, így a szállítást a beépítéshez lehet időzíteni. Tehát azt gondolom bárki bizalommal fordulhat hozzájuk, ha háztartási gépekre van szüksége az ügyfelei számára. A BSH showroom pedig előzetes időpont egyeztetést követően nyitva áll bárki számára.

Az ajándékul kapott kötényben főzve pedig mi is kicsit NEFF séfnek érezhetjük magunkat ezentúl!

A termékújdonságokról és a programról készült videó itt látható:

Hompok Melinda

lakberendező