BeCreative Glass - Fürdőszobai üvegek

Fürdőszobai üvegek az Alexy Üvegtechnika Orosháza Kft. – Be Creative Glass kínálatában

 

Cégünk teljes körű megoldást nyújt az üvegfelületek sokrétű felhasználására a tervezéstől a kivitelezésig. Egyedileg tervezett, egymással összhangban álló kreatív üveg felületeket alakítunk ki szűkebb és tágabb környezetünkben egyaránt.

 

BeCreative GlassNapjainkban az élet minden területén egyre nagyobb figyelmet kap az ÜVEG. Legyen az az otthonunk – lakás vagy ház – irodaépület, pláza, orvosi központ, stb. Beltéri, kültéri, valamint köztéri alkalmazásra is kiválóan alkalmas.

 

FÜRDŐSZOBAI ÜVEGEZÉS: 

Az új trendek egyre fontosabbá tették a fürdőszoba igényes és egyedi megjelenését. Zuhanyajtók, kabinok, paravánok, kádelőtét üvegek, WC blokkok, illetve piszoár elválasztó biztonsági üvegek egyedi méretre gyártása, valamint a hozzá tartozó szerelvények biztosítása, és a komplett kivitelezés cégünk egyik fő profilja.

 

ZUHANYKABINOK:

Az általunk gyártott egyedi méretű üveg zuhanykabinok minden esetben egyéni elképzelések alapján, a vevő igényeinek megfelelően lesznek legyártva és beépítve. Az üvegek dekorálhatósága korlátozódhat csak az intim zónára, vagy kiterjedhet az üveg teljes felületére. Lehet teljesen átlátszó float üveg, savmart, vagy akár anyagában színezett üveg (bronz, szürke, zöld vagy kék színből). A dekoráció készülhet homokszórt mintával, de már akár 3D-s felületi dekorral is.

BeCreative GlassBármelyiket választják, edzett üvegből készül, így erős (5-ször erősebb mint a normál üveg), biztonságos, még törés esetén sem okoz komoly sérülést. Egyszerűen tisztítható, a vízkövet is eltávolíthatjuk a felületéről a megfelelő felületkezeléssel (Clear Shield). Ezt az anyagot gyártáskor viszik fel az üveg felületére, mely több évig véd a vízkő lerakódása ellen. Az utólagosan felhordott 2-3 hetente ismételhető felületkezelő folyadék is megfelelő védelmet nyújt.

 

ZUHANYPARAVÁN:

Zuhanyparaván a legegyszerűbb megoldású “zuhanykabin”; ahol viszont számolni kell a vízátfolyásra. Ez ellen megfelelően védekezni kell, amennyiben szükséges. Modern, nagy fürdőszobákban, ahol a hely kihasználása másodlagos szempont, teret választ el, így használata kényelmesebb. Kitűnően használhatók zuhanypanelek, esőztetők esetében is.

 

KÁD ELŐTÉT ÜVEG: 

Több funkcióban alkalmazható​ : ​ létezik fix és behajtható verzió is .A fürdőkádat mindkét módon zuhanyzóvá alakíthatjuk át, így meggátolhatjuk a víz kifröccsenését. Behajtható előtét üveg alkalmazása esetén pl. a gyerekfürdetés is könnyebbé válik, hiszen a kád teljes hosszában felszabadul.

Alexy Üvegtechnika Orosháza Kft. (BeCreative Glass)

+36 20 330 05 18
info@becreative.glass és info@auo.hu
www.becreative.glass
facebook.com/becreative.glass
Képviselő: Furus Noel
H-5900 Orosháza, Juhász Gyula utca 5091/1 hrsz.