JUB profi club

JUB Profi Club hűségprogram professzionális felhasználóknak

JUB termékek vásárlásával hűségpontokhoz és ajándékokhoz juthat!

A JUB nagy örömmel mutatja be a JUB Profi Club hűségprogramot, amely elsősorban professzionális felhasználóknak, festőknek indított program.

JUB profi club

A JUB kivitelezői közül sokan már évek óta alkalmazzák a JUB megoldásait és termékeit, valamint azokkal együttesen megteremtik a feltételeket a megrendelőik minőségi lakáskörülményeihez. Mások még most lépnek a hivatás útjára és keresik a megbízható partnert.A JUB már több mint 145 éve törekszik arra, hogy a vevői megelégedésére szolgáltasson. Megalapította a JUB Profi Clubot, mert nagyra értékelik vevőik bizalmát és a termékeik iránt érzett hűségüket. A JUB Profi Clubban való részvétellel lehetőséget kapnak arra, hogy a JUB termékek megvásárlásával hűségpontokhoz és ezáltal ajándékokhoz juthassanak a maguk, a csapatuk és a munkájuk számára.

Hogyan válhatnak a JUB Profi Club tagjává?

Ehhez csak három lépésre van szükség:

  1. A Google Play vagy App store online áruházból az okos telefonra rátöltik a »JUB Profi Club« alkalmazást.
  2. Regisztrálják magukat és megerősítik a regisztrációt az elküldött linken.
  3. Belépnek az alkalmazásba és elkezdik a QR kódok szkennelését és a hűségpontok gyűjtését.

JUB Profi Club pontok gyűjtése

A hűségpontok gyűjtése egyszerűen történik – az egyedi QR kódok szkennelésével, amelyet a termék fedelén levő címkén találnak meg. A hűségpontok nyilvántartásba vételének lépései:

  1. Távolítsák el a védőfóliát, amely alatt ott rejtőzik a QR kód.
  2. A letöltött mobilalkalmazásban a szkennerrel olvassa le a QR kódot.
  3. Az alkalmazás automatikusan észleli a pontok számát, amelyeket a vásárláskor kapott és hozzáadja a korábban gyűjtött pontokhoz.

Minden QR kód csak egyszer használható fel, azután érvénytelenné válik. Ezért a termék megvásárlása előtt, amely szerepel a hűségprogramban, győződjön meg arról, hogy a fólia, amely alatt az egyedi QR kód található, nem sérült-e.

A „JUB Profi Club” alkalmazást telepítheti az okostelefonjára a Google Play vagy az App Store online áruházakból.
A részvételi feltételeket itt olvashatja el.