Egész ősszel óriási volt a sürgés-forgás a LOSZ háza táján és ez nincs másként ezekben a napokban sem. Egy régóta tervezgetett elképzelés végre testet öltött a napokban: megalakult a Junior munkacsoport!

 

 

Az ötlet lényege, hogy a pályakezdők (életkortól függetlenül) is integrálódjanak a Szövetségbe: megoszthassák az ötleteiket, szerepet vállalhassanak szakmai szervezetünk folyamatos fejlődésében, megújulásában. Természetesen minden tag számára adott a lehetőség, hogy megossza a véleményét a vezetőséggel, részt vegyen az aktuális projektekben, illetve szerepet vállaljon a rendszeres teendőkben. Ezt azonban sajnos kevesen teszik meg. A Junior munkacsoport tagjai azonban most épp erre jelentkeztek.

 

 

A 18 fővel megalakult csoport vezetője, Hompok Melinda komoly sikerként értékelte már a magas részvételi számot is:

„Megtisztelő számomra, hogy egy ilyen különleges feladatot bízott rám az Elnökség. A kezdeményezés fontosságát bizonyítja, hogy mennyien jelentkeztek a felhívásunkra és egyben arra, hogy részt vegyenek a Szövetség életében, elmondják a véleményüket a fontos kérdésekben és persze közreműködjenek a javaslatok gyakorlati megvalósításban is. Ennyi ember kooperációjaként hosszú ideje halogatott feladatok és egészen új tervek valóra váltására is lehetőség nyílik. És ami a legérdekesebb az egészben, hogy egészen új, a szakmába nemrég bekerült kollégák szemléletmódja fog találkozni a tapasztalt, régi motorosokéval. Reméljük ezáltal még eredményesebb lesz a közös munka és teljesen új nézőpontokból is láthatjuk a megoldandó problémákat és persze az új lehetőségeket is. Az első ülésen mindenki nagyon lelkes és aktív volt, szóval izgatottan várom a folytatást!”