BeCreative Glass - Üvegajtók

Üvegajtók az Alexy Üvegtechnika Orosháza Kft. – Be Creative Glass kínálatában

 

Cégünk teljes körű megoldást nyújt az üvegfelületek sokrétű felhasználására a tervezéstől a kivitelezésig. Egyedileg tervezett, egymással összhangban álló kreatív felületeket alakítunk ki szűkebb és tágabb környezetünkben egyaránt.

Napjainkban az élet minden területén egyre nagyobb figyelmet kap az ÜVEG. Legyen az az otthonunk – lakás vagy ház – irodaépület, pláza, orvosi központ. stb. Beltéri, kültéri, valamint köztéri alkalmazásra is kiválóan alkalmas.

KERET NÉLKÜLI ÜVEGAJTÓK Már a legegyszerűbb üvegajtó is megváltoztatja azt, amit eddig az ajtókról gondoltunk. Átlátszóságával és dekorálhatóságával növeli a teret és magasabb komfortérzetet nyújt a hagyományos ajtókhoz képest. Az általunk gyártott üvegajtók többféle üvegből (színtelen, savmart, színes, vagy egyedi mintával printelt), illetve többféle kivitelben készülhetnek. Általában 8-10 mm-es edzett vagy edzett/ragasztott üvegből állítják elő, ezért biztonságosak, így bátran ajánljuk olyan helyekre is, ahol gyerekek is használják.

 

 

FELNYÍLÓ AJTÓK Általában irodákban használatos megoldás, nem lengő ajtó, minden esetben falcban csukódik. Kilincses középzárral, illetve oldalsó pánttal ajánljuk, de van mód és lehetőség felső karos hidraulikus ajtócsukó elhelyezésre is. Ezáltal bármilyen kézfogóval működtethető.

TOLÓAJTÓK Az üveg tolóajtók egyesítik az üveg és a tolóajtók előnyös tulajdonságait. A hagyományos nyíló ajtóhoz képest a tolóajtó rendszer minden térben előnyösebb. Helytakarékos térelválasztó- megoldás az üveg felhasználásával. Két rögzítési megoldással készíthető: oldalsó vagy mennyezeti szereléssel, valamint előtétfalba is építhető. Alsó és középzárral zárható, valamint csőkézfogóval működtethető.

LENGŐAJTÓK Leggyakrabban áruházakban, éttermekben, hotelekben, plázákban használatos. A lengőajtó legfőbb funkciója a két oldalról való leggyorsabb áthaladás biztosítása. Alsó hidraulikával, alsó – felső forgásponttal, sarokzárral, tetszőleges kézfogóval készülhet.

 

 

Alexy Üvegtechnika Orosháza Kft. (BeCreative Glass)

+36 20 330 05 18
info@becreative.glass és info@auo.hu
www.becreative.glass
facebook.com/becreative.glass
Képviselő: Furus Noel
H-5900 Orosháza, Juhász Gyula utca 5091/1 hrsz.