Tagcégeink a 2. Fürdőszoba kiállításon - Momento Design

„Szépfürdészeti múzeum”

Egy formabontó koncepció a Momento Design-tól a II. Fürdőszoba és otthoni wellness kiállításon

Az idén második alkalommal megrendezésre kerülő „fürdőszobashow” – ahogy a szakmában sokszor hivatkozunk a hiánypótló rendezvényre – alkalmával 100 négyzetméteres standunkon olyan partnerekkel jelentünk meg, akik méltó résztvevői lehetnek egy olyan koncepciónak, ahol a termékek óriási képekként, műalkotásokként, szobrokként jelenhettek meg a falakon és a térben. Az enteriőrök tervezése és felépítése során elsődlegesnek tartottuk egy olyan bemutatási módot, amely eltér a megszokottól: nem egyszerűen csak termékeket sorakoztat fel, hanem olyan megoldásokat is, ahol a szakma résztvevői is találkozhatnak újdonságokkal, egyedi műszaki megoldásokkal vagy formabontó felhasználási módokkal – amelyek azonban a való életben is megvalósíthatók és működnek!

A burkolatok és mozaikok, a különleges mosdók és fürdőszobai termékek mellett nagy sikerük volt a tapétáknak is – páraálló és vízálló verzióknak, amelyek teljesen átalakíthatják a tér hangulatát. A standon debütált a világ első zuhanycsempéje és jópár olyan termék is, amely a szintén nem hétköznapi tematikájú szakmai előadássorozat részeként tartott, #olasz#design#luxus#fürdőszoba című prezentációnkban is szerepelt. Reméljük ott is hasznos információkat adhattunk a luxus és a hétköznapi luxus fogalomkörét körüljárva.

A bemutatott és számtalan további konfigurációban is elérhető termékek olyan megoldásokat is tartalmaznak, amelyek a tervezés során akár részletes műszaki ismereteket is igényelnek, de ebben most is szívesen állunk rendelkezésre a bemutatóteremben vagy online formában is.

A helyszínen készült fotókért köszönet a HomeInfo.hu csapatának, gyártóinknak a bizalomért és a látogatóknak az érdeklődésért! Igaz, hogy a Szépfürdészeti múzeum bezárt, de hamarosan virtuálisan bajárható lesz a teljes terület és újra megtekinthetőek lesznek a kiállítás képei. Figyeljétek, kövessétek social csatornáinkat!

facebook.com/momentodesign.hu
instagram.com/momentodesign.hu