Tagcégeink a 2. Fürdőszoba kiállításon - Wellis

Wellis stand

A Wellis minden évben nagy hangsúlyt fektet a vásárokon, kiállításokon való megjelenésre. A tavalyi évben sajnos a pandémia szinte az összes ilyen kiállítást megakadályozta, nagyon kevés lehetőségünk volt arra, hogy bemutassuk a termékeinket. Természetesen a dabasi, és a budapesti bemutatótermeinkben mindig szívesen fogadjuk a vásárlóinkat, azonban egy vásárnak más a hangulata, más az egész atmoszféra, így rendkívül örültünk neki, amikor láttuk, hogy a Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás megrendezésre kerül.

Hosszú hetek munkája az, amit a vásárlóink a helyszínen láthatnak. Folyamatos egyeztetés, grafikai anyagok gyártása, és tűpontos rajzok kellenek ahhoz, hogy meseszép és emlékezetes standot tudjunk alkotni, ami ezúttal sem volt másképp. Minden évben, amikor kitelepülésre kerül sor, a Wellis a legszebb standok között foglal helyet, amire rendkívül büszkék vagyunk, hiszen az eladás egyik kulcsa a megjelenés.

Mi sem számítottunk akkora tömegre, amekkora a Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításon fogadott bennünket. Az értékesítői létszámunkat kétszer kellett bővítenünk az első nap után, így hétvégén már jóval nagyobb számban vártuk mi is a vásárlóinkat. A helyszínre vitt 500 darab katalógusunk mind egy szálig elfogyott. Nagy volt az érdeklődés a medencéink iránt is, azonban a prímet a szanitereink vitték, főleg azok, amik könnyen beépíthetőek bármely fürdőszobába. A különlegességeket most annyira nem keresték a vevők, volt egy-két vásárló, aki az öntött márványkádjaink vagy a nagyobb fürdőszobabútoraink iránt érdeklődött, de többségében az mondható el, hogy mind a fekete, és mind a fehér, kis helyen is elférő mosdókagylók és kádak voltak a legnépszerűbbek. Sokan az otthonfelújítási program keretén belül szeretnének beszerezni egy-két kiegészítőt, így a nagy érdeklődés ennek a támogatásnak is betudható.

A hangulat remek volt, egy-egy előadás után megtelt a standunk élettel, és percenként záporoztak a kérdések a különböző szaniterekről és medencékről. Reméljük, hogy a következő vásárunk is ugyanilyen sikeres lesz, mint amilyen a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás volt!