Tagcégeink a 2. Fürdőszoba kiállításon - Sicis

Vetrite újdonságok

A HomeInfo Fürdőszoba kiállításon három partnerünk standján voltak láthatóak azok a SICIS Vetrite újdonságok, amelyek korábban a Bologna-i CERSAIE vásáron debütáltak.

Vetrite see through – kétoldalas áttetsző üveg

Az Aura Wellness standján egy komplett gőzkabint építettek fel és ehhez minden elemet a SICIS szállított! Mozaik került a falakra és a mennyezetre, illetve az íves felületű padokon és a gőzkúton is ettől csillogott a fény. Sőt, ez utóbbira egy DOH mosdót is ültettek, jégtartóként.
Remek érzékkel választották a figyelemfelkeltő Vetrite GEM Corundum laminált üveget a mozaik kiegészítőjeként, ezzel is magukhoz vonzották a gyanútlan érdeklődőket. Nagy volt a meglepetésük, amikor kiderült, hogy ezek NEM festett üvegek, hanem speciális króm-tükör és kétoldalas áttetszőséget biztosító fóliákat tartalmazó laminált üvegek, amelyek bírják a gőzkabin hőterhelését is! Sőt, ez került a szauna és a gőzkabin közé is. A Corundum minta mindkét oldalon ugyanaz, átsejlik a fény az üvegen, de intimitást is ad azzal, hogy inkább csak a sziluettek látszódnak.
Mire is lehet jó ez a termék? Például walk-in zuhany térbe állított üvegfala vagy kül- és beltéri korlátok, erkély parapetek is készülhetnek belőle, netán irodai tárgyaló egyedi térelválasztó eleme is lehetne….pláne, ha még meg is hajlítanánk! Amire van is lehetőség.

SICIS Vetrite újdonságok – integrált tükör

A bolognai vásár másik hatalmas szenzációja volt, hogy a SICIS megoldotta a 100%-os tükör integrálását a Vetrite GEM fóliákba. Innentől kezdve a SICIS Vetrite újdonságok körében már egyedi grafikai elemként tervezhető egy adott tükör mérete, pozíciója és formája is. Ehhez küldte el a SICIS egy német projekt prototípusát, amely a Momento Design standján volt látható.

Ilyen frappáns és flexibilis tükörkezelés nincs még egy a piacon! Mert vagy felfúrsz egy kész tükröt a burkolatra vagy kihagyod a helyét, de egyik megoldás sem adja azt a finom és érzékelhetetlen átmenetet a burkolat és a tükör között, amit a SICIS Vetrite megvalósít!
Nem is beszélve az izgalmasabbnál izgalmasabb formai játékokról és az integrált világításról, amit a kiállítási prototípuson egy az üvegpanelbe épített érintő kapcsolónak köszönhetően egy suhintó kézmozdulattal lehetett be- és kikapcsolni!

Vetrite tiles – a SICIS Vetrite újdonságok sorában

Amikor a nagy lapok burkolása nem megoldott, akkor jön szóba újra a csempe méretű lapok használata. Ezek segítségével nemcsak könnyebb a munkavégzés, de a tervezők nagy örömére olyan moduláris minták is megalkothatók, mint ami a Bauboutique standján volt látható.

A SICIS 6 csempe méretben kínálja jóval alacsonyabb áron a Vetrite tiles termékeket, ezzel is időt és pénzt spórol meg az igényes tulajdonosok és beruházók számára. Legyen a feladat egy kisméretű mosdó, rövidebb konyha fal vagy egy költségérzékeny hotel lobby – van rá megoldásunk!

 

Bor Iván
Sicis Képviselet