Újra workshopok a Momento Design-nál!

Újra workshopok a Momento Design-nál!

Mindennapi munkánk során továbbra is fontosnak tartjuk az innovációkat, az új termékek bemutatását és a személyes kapcsolatokat is, ennek szemléletében idén májusban újraindítottuk workshop sorozatunkat.

Két eseményen vagyunk túl, ahol az utazási korlátozások feloldásának köszönhetően nemzetközi előadók már személyesen is részt vehettek. A Florim csoport burkolat újdonságai mellett az ISH évében a szanitergyártók is bemutatták legújabb fejlesztéseiket, a Villeroy&Boch, a Laufen, a BETTE és az Emco is képviseltette magát. Természetesen a lakberendezés témaköre sem maradhatott ki, az Erba Italia és a JESS Design bútorai valamint a Castro Lighting világítási megoldásai is bemutatásra kerültek. Az előadásokat követően most is lehetőség nyílt kicsit kötetlenebb formában is beszélgetni a hallottakról.

A nyári szünetet követően, ősszel folytatjuk a workshopokat, melyekre a korlátozott létszám miatt érdemes lesz minél előbb jelentkezni. Előzetesen regisztrálni és bármilyen további kérdés esetén érdeklődni lehet a marketing@momentodesign.hu címen Bányász Andrásnál. A regisztráltak figyeljék a postafiókjukat, hamarosan érkeznek az új dátumok a tematikákkal!

Hamarosan jelentkezünk a programmal!

 

Momento Design Kft.