Exkluzív bemutatótermet nyit a Strohm Teka

Exkluzív bemutatótermet nyit a Strohm Teka

November 18-án Budapest Váci út 140. szám alatt megnyílik a Strohm Teka exkluzív bemutatóterme! A bemutatóteremben lehetőség nyílik inspirálódni, a márka teljes fürdőszobai termékpalettát lefedő kínálatát megismerni.

A Strohm Teka a fürdőszobának teljesen új megközelítést ad; bővíti funkcióit és magasabb szintre emeli az otthonokban elfoglalt helyét, személyiséggel tölti meg, hogy minden vásárló igényének megfeleljen. A márka teljes körű fürdőszobai megoldásokat nyújt, termékpalettájában a csaptelepek és zuhanyok mellett, zuhanytálcákat, zuhanykabinokat, mosdókat, fürdőszoba bútorokat WC-ket és fürdőszoba kiegészítőket kínál.
A Strohm Teka úgy tekint a fürdőszobára, mint a gondoskodás, a feltöltődés és az inspiráció helyszínére.

A márka célja, hogy vásárlói életét, bármely életszakaszukban legyenek is, igényeiknek megfelelően megkönnyítse. Mindez a bemutatóteremben is nyomon követhető, hiszen az egyes terek különböző életszakaszban lévő emberek fürdőszobájának kialakítására kínálnak kiváló inspirációt.

A bemutatóterem hétköznapokon 10-18 óra közt látogatható, akár egyéni bejelentkezés alapján is, melyet a +36 30 129 5448-as telefonszámon lehet megtenni.

Üdvözöljük az innováció, a dizájn, a gondoskodás, az egészség, a minőség, az élmények, a technológia és mindenek felett a jövő világában. Üdvözöljük a komfortzónájában.

 

Exkluzív bemutatótermet nyit a Strohm Teka