RIHO Magyarország Kft.

RIHO Magyarország Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

H-1117 Budapest, Budafoki út 60.
+36 1 6961102
iroda@riho.hu

facebook.com/Riho-100465360040988
instagram.com/riho_international
youtube.com/user/rihosanitair

www.riho.hu

A RIHO egyedi designjával és innovatív szaniter termékeivel már több mint négy évtizede sikeres márka.

A „Tartós értékek létrehozása” vállalati filozófiánkkal összhangban, modern termékeinkkel megnöveltük az egészségügyi kultúra értékét – de tudatában vagyunk a jövőért való felelősségünknek is. A tartós értékek létrehozásának jelentős helye szerepe van a környezetvédelemben.

A RIHO márka minősége a termék minden részletében megnyilvánul: kifinomult tervezés, tökéletes kivitelezés, jövőorientált technológia, magas kényelem és kitűnő megbízhatóság. Minden fürdőkád vagy kádparaván, az összes masszázskád, zuhanykabin vagy RIHO bútor tökéletesen illeszkedik az emberek környezetéhez. Csak kiváló minőségű anyagokat használunk, mint például öntött márvány, SOLID SURFACE és kerámia a mosdókagyló előállításához.

A RIHO Design Center a RIHO márkanév alatt értékesített új fürdőszobabútorok folyamatos fejlesztését biztosítja. A RIHO-t Hollandiában, a Cseh Köztársaságban, Belgiumban, Németországban, Franciaországban, Magyarországon, Romániában és Lengyelországban működő gyártóüzemek vagy értékesítési irodák képviselik. Cégünk a fürdőszobai felszerelések széles skáláját gyártja, mint például kád, masszázsrendszerek, zuhanykabin és fürdőszoba bútor.

RIHO Magyarország Kft.

KÉPEK